• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamusie w 2012

Wika już jak miała 4 miesiące wiedziałam, dałam jej zupkę marchewkową z ryżem w słoiczku, ni i ją wywaliło, na marchew i na ryż na pewno nie była uczulona bo już wcześniej jadła, poczytałam etykietę i były tylko 3 składniki ryż, marchew i sok z białych winogron.

reklama
Hej Agnieszka :) Musisz przeanalizować , co dzisiaj zjadł i dojdziesz :)

Wika hej:))
Alan co dziennie je jeden jogurt.
Wczoraj jadł parówki,sałatkę i obiad z deserem w przedszkolu lecz nie wiem co było podane w przedszkolu.
Dziś pójdę to sprawdzę w meni.

Alan jak był mały to miał skazę białkową lecz po kilku tygodniach normalnie stopniowo podawałam nabiał,jogurty także bo je do dziś i nic się nie działo aż tu rano pobudka a buźka cała w krostkach...

No to lipka, bo ten sok dodają nawet do słoiczków

Tak, masz rację, a jak nie sok, to masło i mleko w proszku, więc strasznie mały wybór miałam.

Teraz już jej sama gotuję, a dla jej grupy wiekowej jest już tyle smaków soczków, więc to już nie jest taki problem.

Agnieszka tak jak mówi Wika, trzeba przeanalizować i wapno podać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry