Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
M ma harówkę w robocie, więc codziennie musi być bogaty obiad. Już mam dość domowych obiadków.
Nam w lipcu stuknie 3 rocznica, a po ślubie jesteśmy nie całe 1,5 roku.
w sumie @ jeszcze tak strasznie się nie spóźnia bo miałam dostać dzisiaj, ale cykle mam równo 28 dniowe jak w zegarku. Dzisiaj niby mnie pobolewało w podbrzuszu i nic, na razie czekam. Cześć Dziewczynki :-)
Lelek łaał to Wy odważni jesteście 3 miesiące po poznaniu się ślub, podziwiam.
Widzę że @ przyszła, to dobrze czy żle?
Jeszcze wrzawa może byćw sumie @ jeszcze tak strasznie się nie spóźnia bo miałam dostać dzisiaj, ale cykle mam równo 28 dniowe jak w zegarku. Dzisiaj niby mnie pobolewało w podbrzuszu i nic, na razie czekam.
Aaaa przypomniałam sobie a propos wysyłania M po podpaski, raz mojego poprosiłam to kupił mi takie wielkie prawie jak podkłady poprodowe, od tej pory kupuję sama.

cudnie
zycze Wam zebyscie odpoczely i nabraly sił na kolejny tydzień
ja czekam juz na mezusia i weekend
jest nasz
Jeszcze wrzawa może byćw sumie @ jeszcze tak strasznie się nie spóźnia bo miałam dostać dzisiaj, ale cykle mam równo 28 dniowe jak w zegarku. Dzisiaj niby mnie pobolewało w podbrzuszu i nic, na razie czekam.
Trzymaj się KobietkaWpadam i uciekam bo ledwo żyje mam mały kryzys rodzinny i czuję sie jakbym 100kg miała na plecach życie....
Kochane przed nami znowu weekendcudnie
zycze Wam zebyscie odpoczely i nabraly sił na kolejny tydzień
![]()
uszy do góry wobec wszelkich trosk kochaneja czekam juz na mezusia i weekend
jest nasz
![]()