reklama

Mamusie w 2012

anastazja to po co sie zabezpieczalas,hmm
chce przypomniec, ze kaamaa, ktora notabene nie chce wyjsc z tej swojej nowej kuchni, zaciazyla przed samym okresem

wiedzialam wika, daj spokoj z prasowaniem, niech maz wyprasuje

reklama
livastrid ale przynajmniej jeszcze mozesz:-Dwiec taka babulenka nie jestes:-D

Isana to do kiedy macie wolne? Bo moj brat twierdzi ze do 10 maja, ale chyba mnie w jajo robi

wika - podrzucę Ci jeszcze swoje co?:-D:-D
Isana - Ty pierwsza
livastrid - Ja głodna byłam bo śniadanie tylko jadłam o 7 ,to zgłodniałam o 15 , a nie pisałam że kupiłam serek wiejski i okazało się że jest zepsuty ? tak tak , nie odważyłam się go zjeść i zaniosłam pani w sklepie i wymieniłam na jogurt :tak::tak:

Lelek ja bede mogla dlugo a potem to mi tylko myslenie pozostanie:crazy:

ale masz cwaniaka, wagary chcial sobie urzadzic

zepsuty serek, skandal, dobrze, ze zauwazylas, anastazja

Isana i co, jak tam samopoczucie przed testowaniem

no widzisz wika? wiedzialam ze poplynal z fantazja... ostatnio tez twierdzil ze rekolekcje trwaja caly tydzien a przeciez wiem ze 3 dni
a mnie pranie tez wołało ale juz przestalo bo odkrzyknełam zeby samo sie wyprasowało a jak nie to schowalo do szafy:-D:-D

anastazja ale pipa z tego serka, na jak on mogl? Wział i splesnial, cham jeden:-p

Nie no przecież na grudzień by mi termin wyszedł, a Ja chce 2012 ( tzn ja chciałam 2011 ale nie wyszło ) a mój mąż 2012:tak: no a poza tym to ja od lutego badani robię :szok::zawstydzona/y: nie po drodze mi jest :-p:-p:-pale skoro wspólnie ustaliliśmy termin starań to miałam zaraz po @ iść:tak:
wika - gdzieś ty wcześniej była z tym prasowaniem , firanki miałam do prasowania, i znowu jedną przypaliłam:angry::angry:
A ten serek to śmierdział , no i konsystencja taka była nie teges, a babka mi mówi że wiejski taki granulowany jest , a tam taka papka się zrobiła , ale na spokojnie mi wymieniła :tak:
O matko , kto ma tyle wolnego ????:szok:

Lelek no to sobie pranie wychowałaś:-D:-D Moje sie samo schować do szafy nie chce:wściekła/y: musze nad nim popracować:-D

a co do rekolekcji to i tak miał Twój brat dobrze, ze miał wolne, bo u nas dzieciaki szły tylko na godzinkę do Kościoła a tak poza tym to resztę dnia w szkole

Anastazja- ja mam, ja mam:-D:-D:-D A firanek to ja się nie tykam:no: Zakupiłam sobie takie, któych się nie prasuje i mam spokój:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry