Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Isana - GRATULUJĘ!!!!! no to teraz już tylko z górki będzie, po kolei jedna za drugą będziemy testy robić, chyba na święta Ci wypadnie termin co ? Jak przechodzisz to mamusią 2012 jednak będziesz
livastrid - reklama, reklama i jeszcze raz reklama!!! no chyba że lelek do mnie przyjedzie i będzie klientów przekonywać że to jest oferta specjalnie dla nich, pamiętam że kiedyś pisała że dobrze się sprawuje w tej tematyce
a Ja już czuje zapach morza , szkoda tylko że nie tego prawdziwego :-( taka piekna pogoda że tylko nad wodę , na plaże :-)
zapach morza? moze scieki, co?
mi w niektorych miejscach nad baltykiem zawsze sciekami zajezdzalo
Lelek sie ubierze w stroj kapielowy i nawet nie bedzie musiala sie odzywac, sprzedacie wszystkie miejsca
mysle, ze Isana ma termin na zupelna koncowke grudnia miedzy swietami a sylwestrem
ja wlasnie czekam az krasnal sie obudzi i jedziemy na zakupy, tzn jeszcze dziadki jada ze mna, daj mi Panie Boze cierpliwosci.
A kiedy i czy beda sklepy zamkniete to nie wiem, bo wszystko mam a jade po pomidory, truskawki i inne rzeczy do sadzenia;-) i po pieluszki dla Miloszka