reklama

Mamusie w 2012

dzien doberek :-)
oo livastrid w Polsce bedzie :-) pisalas chyba ze juz dawno nie bylas :-)
eee moze nie bedzie zle :-) dzis tylko dwa razy wstawalam, tzn o 3 i o 7 jak S. wstawal do pracy to go ,,wysikal'' :-)
dzis wolne jupiiii, tylko pogoda jakas taka...niby slonce a jednak pochmurno:wściekła/y:
u mnie PMS :baffled: rano poklocilam sie juz z S. cycki bola jak nie wiem co, brzuch tez

P.S wow dzis nam mija 8 miesiecy od slubu :tak:

reklama
Hej!
Maron - psinka fajniutka:-) Ja już na szczęście mam ten okres za sobą. Mój pies ma juz prawie 8 miesięcy i teraz jest na etapie totalnego wariactwa. Biega jak torpeda i wsio próbuje obgryzać, ale śpi grzecznie całą noc:-D A pamiętam jeszcze dobrze jego pobudki o 4 nad ranem: wskakiwał na mnie i lizał mnie po twarzy aż do skutku:-D

Ale macie drogich lekarzy:szok: Ja też chodzę prywatnie i mój gin bierze za wizytę 50 zł. No chyba, ze są jakieś dodatkowe badania. Ale też nie zawsze bierze i czasem jak weźmie za badania to następna wizyta gratis. Może to od regionu zależy? W sumie ja tez w dużym mieście nie mieszkam, może to dlatego.

Ostatnia edycja:
danao, na pewno zalezy to od regionu, czy to duze, czy male miasto, ja tez mieszkam w malym miescie, wiec ceny sa nizsze :-) a moja ginka jest najlepsza w miescie i dosc znana nie tylko tu ale tez w Krakowie, gdzie rozwniez pracuje :-)

maron - to bedziesz miała wprawę z dzieckiem z wstawaniem w nocy:-) My tylko 2 nocy próbowaliśmy naszą kocice oduczyć włazić do nas do łóżka, spryciula jedna - miała swoją leżankę , ale jak tylko zamykaliśmy oczy to było tup tup tup i wdrapywała się na materac ( wtedy nie mieliśmy jeszcze łóżka ) ,mój E. ją z powrotem do leżanki i tak w kółko , po 2 nocach dał spokój i już 3 lata minęło tydzień temu jak śpi z nami :-D:-D:-D
a co to za ginka co w Krakowie jest znana ? w jakim szpitalu pracuje ? Ja wiem że mój lekarz jest jednym z najlepszych jeśli chodzi o USG i ciągle się rozwija , robi kursy, szkolenia. a bierze za wizytę 80 zł.

maron a moze jednak poddenerwowanie nie jest wynikiem PMS a fasolki?;-)
no a rocznica wielgasna:-)

dana 50zl? ale fajnie, ja tez jezdze do malego miasta i powiem tak ze tu srednio Ci mniej superasni to biora 80zl ale mam uraz do takiego doktora i wole zaplacic troche wiecej i miec zaufanie

Lelek, raczej niemozliwe ;-)uwazalismy w tym miesiacu :tak:
a rocznica wielgasna, fakt :-D
anastazja ona pracuje w Krk w Lux Medzie i w Szpitalu MSWiA, a u nas w takiej prywatnej przychodni :-)

Ten do którego ja chodzę jest swietny. Byłam wcześniej u kilku innych i to była porażka jakaś:tak: A ten mój jest ordynatorem na oddziale położniczym w szpitalu w moim miescie, a gabinet ma w miejscowości obok. Przyjmuje zresztą i prywatnie i na NFZ, ale ja wolę prywatnie.:-D Ale fakt faktem, ma konkurencję. Z tego co wiem, jest jeden lekarz, który jest bardziej chwalony, ale tez kobiety walą do niego drzwiami i oknami, no i jest masakra z terminami. Podobno nie ma ustalonych godzin i czeka się dłuuuugo na swoją kolej. Na dworze:szok: Bo nie ma tam żadnej poczekalni ani nic. No a ten mój:-) to świetny lekarz. Mnóstwo kobiet znam co to sobie też jego chwalą:-) Ale żem się rozpisała heh

Kolejny stopień awansu osiągnięty:-D

Nie no ja zabije mojego braciszka jak tylko wroci ze szkoły!!!

Nie dosc ze wyzera mi czekoladki to jeszcze malemu wypija herbatke granulowana!!!! ba! przedwczoraj kupilam z Hippa a dzis nie ma! Osiol glupi, jak chce to kupie mu z biedronki lepsza w smaku za 3 zl a nie wychlewa za 13!

ide robic obiad a co to nie mam pojecia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry