reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
krolowaFal- no no zazdroszczę Egiptu! :) Zabierz mnie ze sobą, u nas już tak zimno;/ Przed chwilą byłam z psem i wyskoczyłam z sweterek i leginsach i szybko zmykałam do domu bo zmarzłam....

wika8 - Wiem, że muszę przez to przejść, ale jak jestem w teelwizji to mnie marzenia ponoszą i chciałabym robić coś ambitnego:) i drażni mnie,że ktoś z premedytacją i złośliwością się wyżywa bo jestem praktykantką;/Zamiast skupić się na tym,żeby mi jak najwięcej pokazać i nauczyć mnie.Mam 6 tygodni praktyk więc mam nadzieję, że to minie i zacznę robić coś fajnego:)
Tzn. Dziś taki kolega kręcił w studio Making Of - a ja jutro będę to porządkować co nakręciliśmy, oglądać te filmy, opisywać itp. więc nie tak źle:)
A i jeszcze dziś wpadł do tego studia mój wujek który pracuje w tv ponad 20 lat i oprowadził mnie po wszystkich budynkach telewizji, po wszystkich studiach itp wszystko mi pokazał i opowiedział:)
Agnieszka.kk- dziękuję i również pozdrawiam:)

Agnieszka- wiem, że się przyzwyczaję, ale jakoś tak ciężej na serduszku się mi robi, jak myślę o pracy.... i o tym, że muszę Małego na kilka godzin zostawić. :((( Ehhhhhhhhhh.................

Dobra, ja już nie marudzę Wam tu!!!!!!

Pytałaś się kiedyś o to co zrobić, żeby zostać moderatorem??? Ja nie wiem niestety, muszą sie wypowiedzieć dziewczyny, które są moderatorkami. Coś mi świta, że Daffodill albo MamaSówka .

A tak wogóle to ten cytat co masz nad sygnaturkami jest super :) Aż się łezka w oku kręci...

Cześć Agatka :)

Jest dokładnie tak jak piszesz. Na takich praktykach powinnaś się jak najwięcej dowiedzieć o swoim zawodzie a nnie wykonywać milion innych "śmiesznych" rzeczy nie związanych z tematem. Może tylko początek taki będzie a potem zaczniesz się czegoś uczyć :))

Edit: Oo!!!! Post pod postem mi wyszedł!!!! Sorki :)

Wika Ja też się starałam ale niestety najpierw musi odbyć się głosowanie:-/
No i muszę poszukać sobie działu jaki chcę moderować no i udzielać się na nim.Takie są warunki.

Wiem wiem jak to jest zostawiać dziecko w domu czy w przedszkolu jak samemu trzeba iść do pracy:( ale trzeba być dzielnym!!

Dziękuję za miłe słowo:)

Ostatnia edycja:
Wika Ja też się starałam ale niestety najpierw musi odbyć się głosowanie:-/
No i muszę poszukać sobie działu jaki chcę moderować no i udzielać się na nim.Takie są warunki. QUOTE]

Agnieszka- ja się nieeeee staram !!! Nie miałabym na to czasu :) Ale Tobie kibicuję :))

Witam Was :))

Dzisiaj znowu do pracy :(
Lecę i życzę miłego dnia :) Wpadnę może wieczorkiem :)

PAPAPA

Hej dziewczynki.

Ja już w pracy. Odstawiłam tabsy i jest tego jeden plus. Mój Mężuś jest biedny. Tak tabsy mi libido hamowały że szok. A on mnie nie znał bez tabsów więc mamy jaja jak berety. ;P

Agnieszko powodzenia. zaraz cos sprawdze dla Ciebie.

Hej dziewczynki.

Ja już w pracy. Odstawiłam tabsy i jest tego jeden plus. Mój Mężuś jest biedny. Tak tabsy mi libido hamowały że szok. A on mnie nie znał bez tabsów więc mamy jaja jak berety. ;P

na pewno jest bardzo zadowlony:)
i cieszy sie ze poznal cie od tej strony :):):):)

Ostatnia edycja:
reklama
witam się po raz pierwszy na tym wątku...
z pewną nieśmiałością bo planowaliśmy dzidzię na 2011, ale...
no cóż życie weryfikuje nasze plany;-)
także Maleństwo planujemy na drugą połowę 2012, a co będzie zobaczymy:-p:-D
na pewno nie chcemy mieć w domku jedynaka,a w ostatecznym "rozrachunku" trójka nam się marzy- jedno już jest:-D
fajnie, że są tu babeczki które też planują z takim wyprzedzeniem:-)

Do góry