reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witam niedzielnie:-D:-D:-D

Niestety nie nadrobię Was, bo jak kiedyś pisałam od 16 sierpnia wróciłam do pracy i teraz na nic czasu nie mam:baffled: Co prawda wracam po 14:00, ale jakoś tak szybko czas ucieka, że ciężko coś w domu zrobić:baffled: a chcę z Bartusiem po pracy pobyć jak najwięcej i jakoś tak czas ucieka:-p:-p

Z nowości -> Bartuś już pełza; sam ładnie siedzi, a najlepiej w wózku; podpiera się na czworaka i kiwa do przodu i do tyłu - jeszcze chwila i zacznie chyba raczkować; czekamy, aż przebiją się górne jedynki, bo już je pięknie widać pod dziąsłami; mamy też nowy fotelik do auta i nocnik:-D:-D:-D

Miłej niedzieli kobietki:tak::tak:

Dziś mamy gości i chyba wybierzemy się na odpust:-)

reklama
I ja witam sie niedzielnie ale jestem tylko na moment.
u nas dzis pochmurno i zimno.
bylam wczoraj na koncercie Danzela bo mielismy zakonczene lata. Julka cały koncert przespala hihihi i tak juz do rana:)

I ja witam sie niedzielnie ale jestem tylko na moment.
u nas dzis pochmurno i zimno.
bylam wczoraj na koncercie Danzela bo mielismy zakonczene lata. Julka cały koncert przespala hihihi i tak juz do rana:)

Daffodill to mogłaś sobie poskakać jak córeczka smacznie spała :-D
Widać grzeczna z niej dziewczynka:)

Mama Sówka- fajnie, że się odezwałaś :) Napewno jest ciężko ogarnąć sie po powrocie do pracy, bo chciałoby sie każdą chwilę spędzić z Maluszkiem, a tu jeszcze jakieś obowiązki domowe czekają. :((( Mnie to też niestety nie ominie. Od środy wracam do pracy, chociaż już w tym tyg. miałam próbkę tego co mnie czeka, bo byłam dwa dni na posiedzeniach Rady Pedag.
Mój Igorek też już pełza i przymierza się do raczkowania, bo prostuje łapki, unosi klatke piersiową i zgina nogi w kolankach i w takiej pozycji buja sie przód tył.... śmiesznie to wygląda :))) I w ten sposób odpycha się do tyłu :)) Ząbków u nas narazie nieeet.

Daffodill- super, że koncert udany :) I że Julka taka spokojna :))

Ja dzisiaj też się leniu....e :))) Igor prawie cały dzień śpi z małymi przerwami na jedzenie i zaabawę. TA pogoda tak chyba na niego wpływa...

Daffodill to mogłaś sobie poskakać jak córeczka smacznie spała :-D
Widać grzeczna z niej dziewczynka:)

gdzie ja i skakanie:)
odkad zostalam mama to w ogole nie potrafie sie bawic....
staram sie byc powazna i jakas taka sztywna by ludzie nie mysleli ze kolejna mloda nieodpowiedzialna mama. raczej nie w glwoie mi tance hulance.....
pewnie blad no ale coz... nie chce by mnie wytykali paluchami co w naszym mmiescie jest bardzo modne.

gdzie ja i skakanie:)
odkad zostalam mama to w ogole nie potrafie sie bawic....
staram sie byc powazna i jakas taka sztywna by ludzie nie mysleli ze kolejna mloda nieodpowiedzialna mama. raczej nie w glwoie mi tance hulance.....
pewnie blad no ale coz... nie chce by mnie wytykali paluchami co w naszym mmiescie jest bardzo modne.
Witam się poniedziałkowo:))

Daffodill witaj:)
A widzisz i tacy ludzie bywają co nos w nie swoje sprawy wsadzają.
Sama mam takich znajomych.Na szczęście nie mieszkają w UK i nie mam z nimi już kontaktu i tak jest lepiej.

Dziewczyny u mnie jest git.Mąż obdarował mnie wczoraj cudownymi wieściami :happy2:
Pogoda dopisuje,jest chłodno ale pięknie świeci słoneczko.

Pozdrawiam was:)

a jakimi to wiesciami cie obdarowal? haha hja mojemu w necie wynazlam kolczyki i lancuszek z wisiorkiem jaki jutro ma mi kupic. nie musi byc taki sam ale podobny hehe i do domu go nie wpuszcze! ja mu musze mowic zeby mi cos kupil bo sam na to nie wpadnie!
przez 2 lata nic ot tak nie kupil tylko na jakas okazje! ehhh ci faceci niektorzy jak juz maja kobiete u swego boku to sie w ogole nie staraja!

reklama
a jakimi to wiesciami cie obdarowal? haha hja mojemu w necie wynazlam kolczyki i lancuszek z wisiorkiem jaki jutro ma mi kupic. nie musi byc taki sam ale podobny hehe i do domu go nie wpuszcze! ja mu musze mowic zeby mi cos kupil bo sam na to nie wpadnie!
przez 2 lata nic ot tak nie kupil tylko na jakas okazje! ehhh ci faceci niektorzy jak juz maja kobiete u swego boku to sie w ogole nie staraja!
Obdarzył mnie wiadomościami rodzinnymi,osobistymi:)
Mojemu M zdarza się czasami kupić "coś" bez mojego pomysłu na zakup :tak:

No Daffodill czasami mężczyznom zdarza się zapominać i niestety trzeba im podpowiedzieć.Wybaczmy im :-D to są właśnie faceci ;-)

Do góry