Mama0306
Mama na pełen etat
u mnie idealnie wyliczyl ta sama date co lekarz.
Czyli jest to wg Ciebie miarodajne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie idealnie wyliczyl ta sama date co lekarz.
Czyli jest to wg Ciebie miarodajne?
Hej dziewczyny.
Powiedzcie mi co sądzicie o kalkulatorach ciąży? Tzn chodzi mi czy taki kalkulator w miarę dobrze przybliża termin porodu? Np taki www.maluchy.pl :: Kalkulator porodu Chcemy z mężem zaplanować mniej więcej kiedy dzidzia się urodzi. Może mamusie już po porodzie by sprawdziły czy im dobrze wyliczy?

.
witajcie
Daffodill - mnie to normalnie febra trzęsie na myśl o takich kobietach , które dzieci wyrzucają i ćpają wrrr.
No mam nadzieję ,że jestem jedną z ulubionych cioć ,w każdym razie mój chrześniak dydol cioci powiedział ,że on śpi z ciocią bo w przeciwnym wypadku wcale nie zaśnie ,ja oczywiście jak usnął to sie wymsknęłam ,potem jak w nocy sie obudził to mnie wołał i musiałam go utulić zdążyłam sie położyć obok i już chrapał spowrotem:-).Kocham usypianie dzieci poprostu ,ale ich było tam czworo i nie byłam w stanie wszystkich lulać ,a za chwile piąte sie urodzi będzie 4 chłopaków i jedna dziewczynka w jednym domu ,armagedon tam jest szczególnie kiedy rano jeszcze nie zdążyłam dobrze oczu otworzyć ,a już dwa cyce z butlami mleka do mnie i męża do wyra wlazły:-)w takich chwilach myśle sobie,że bym już teraz dzidzie robiła ,ale musze przynajmniej do nowej umowy w styczniu sie wstrzymać i zime przeczekać bo u mnie angina to pewniak zimą,a nie chce w ciąży wczesnej chorować , przy poronieniu gorączkowałam tylko ,że to było zakażenie pęcherza wywołane bakterią ,którą na szczęście już wyleczyłam.
Co do zabiegów męskich to mój tata miał usuwanego guza i też jedną dobe posiedział w szpitalu ,a potem wyszedł i dość szybko doszedł do siebie więc nie ma co sie martwić na zapas bo szybko sie dochodzi do formy po takich zabiegach, faceci są twardzi , choć mój przy zastrzyku twierdził ,że go okropnie ten zastrzyk bolał ,aż sie sanitariusz śmiał .:-).
Misia- trzymam kciuki za betke niech będzie baaardzo wysoka![]()
, też będe trzymała za Ciebie i cała reszte mocno kciuki , dziękuje za ciepłe słowa.No to jak Bozia da to może razem zatestujemy, też będe trzymała za Ciebie i cała reszte mocno kciuki , dziękuje za ciepłe słowa.
A u mnie sie na nawałnice zanosi znowu już jedna burza była i znowu chmurzyska sie kłębią, a mój biedny ślubny jeszcze w pracy jest dostawcą.