reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej babeczki
Na wstepie gratuluje zdanych egzaminów i obrony mgr . Witam tez nowe dziewczynyJa ostatnio nie mam weny na bb :-(ale fajnie ,ze jest nas tu wiecej i tez sie nie moge doczekac mojego boćka z dostawą . Pozdrawiam was wszystkie i miłego wieczoru pa

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Czy można do Was dołączyć? ;-) Troszkę już naskrobałyście, więc nie dam rady Was nadrobić, ale postaram się wkręcić w życie forumowe ;-)

Witajcie dziewczyny
Ja u Was weekend ??? czytałam ,ze u nie których wycieczki rowerowe i rejsy po jeziorach mazurskich ( to moje strony ) super u mnie taka pogoada ,ze tylko cały dzien w basenie sie moczyc i zeby ktos chłodne drineczki podawał ach marzenie
Julieet zazdroszcze psiaka , mamy psa ale w pl i bardzo tesknie za nim ach jak bym go wytarmosiła za uszy ;-)
Wikula
rozgosc sie u nas :tak: i witam na 2012 sliczny synek .
Agnieszka zagladałam na bloga zdjiecia super powinnas sie zajac profesjonlanie fotografią chyba ,ze juz to robisz ? cos tam czytałąm na 2011 ze zaczynacie;-) ja napisałam na zamk .
Pozdrawiam Was wszystkie i czestuje ciastem bananowym .

Fleur dziękuję za gościnę :) Ciasto bananowe pyszotka ;-) ja dzisiaj wcinam z truskawkami. :happy2: Na szczęście u Igorka nie wystąpiła żadna negatywna reakcja na truskawki, więc wcianam je do woli.
Agnieszka.kk- rzeczywiście, Twoje zdjęcia są super. Szkoda, że ja nie mam takiego talentu do fotografii!!!

a myśmy z mężem właśnie z działki wrócili, trochę się obydwoje spiekliśmy, ale doobrze, w końcu trochę słońca za oknem i czuć lato, mam nadzieję że zostanie tak przez jakiś czas :)
nażarłam się truskawek i porzeczek jak głupia, chyba już do wieczora nic nie zjem ;p

dziewczyny, te co macie już dzieci, podziwiam Was, że tak szybko decydujecie się na drugie, w sumie to chyba lepiej, póki się jeszcze z pieluch całkiem nie wygrzebiecie ;) ja chciałabym żeby różnica między naszymi dziećmi była ok 4 lata, aaaaaaaaale to jeszcze tak daleko, nawet pierwsze nie jest jeszcze w drodze więc o tym nie myślę ;)

miłego popołudnia dla Was!

Agnieszka.kk Zdjęcia fajne;) Mój tata też kocha robić zdjęcia, więc często oglądam, on się specjalizuje w lotnictwie.

Julieet - ja też byłam wczoraj na działce i tak samo najadłam się porzeczek i truskawek i marchewek:)

Dziś wrócił mój D ze Szwajcarii, ale padnięty był więc śpi:p
Co tam u was dziewczyny, co dziś robicie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fleur,Wika8 Agatka bardzo wam dziękuję za miłe słowa:)
Bardzo lubię robić zdjęcia,jestem amatorką i nie szkoliłam się jakoś specjalnie w dziedzinie fotografii,czytam za to dużo książek,oglądam filmiki i takie tam inne aby powiększyć swoją wiedzę.

I muszę się wam pochwalić że nie długo będę robiła małą sesje dla koleżanki i jej córeczek:)
Mam już wielką wizję i nawet trochę kasy wpadnie hehe
3majcie kciuki,później wam pokarze moje prace:))

Agnieszka.kk - to znaczy ze masz po prostu talent!:)
Sesja fajna sprawa, moja przyjaciółka studiuje fotografie i często urządzamy sobie sesje, amatorskie w pokoju robimy mini studio. Wynajęłyśmy raz takie prawdziwe studio,naprawdę fajna sprawa:) Polecam, a Ty będziesz robiła sesję w plenerze?

reklama
Do góry