reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

rzeczywiście, masz tą iskierkę :)
ja niestety nie umiem robić zdjęć, ale moja sis potrafi, też czasami sobie za młodu urządzałyśmy sesje w domu ;) uważam, że zdjęcia, to najlepsza pamiątka, żadne tam kamery, foty po latach nabierają nowego znaczenia :)

kurde, ale mnie dekolt piecze, a wcale się długo nie opalałam, wrrrr

jak mi się jutro nie chce iść do pracy :(

reklama
Witajcie:happy2::happy2::happy2:

Mama Sówka:) kupujemy golden retrievera, będziemy go szkolić na psiego terapeutę :) już nie mogę się doczekać, suka rodzi pod koniec lipca, szczeniak do nas trafi pod koniec września, albo na początku pażdziernika :happy2:
szkolenie trochę potrwa, ale przynajmniej troszkę wykorzystam swój zawód (jestem fizjoterapeutką)dziewczyny, jak tutaj się cytuje wiadomść?? jakoś nie mogę tego ogarnąć ;p

Julieet to super:-):-):-) my może za parę lat kupimy jakiegoś psiaka, ale mi też oprócz goldena podoba się beagle, bo są takie kochaniutkie -> Beagle.jpg:happy2::happy2::happy2: a jeśli chodzi o cytowanie wiadomości to musisz kliknąć cudzysłów z plusem na dole po prawej stronie posta i zrobi Ci się "ptaszek":-D:-D:-D

Dziewczyny zapraszam na Fotoblog agnieszkakk.flog.pl tam zobaczycie zdjęcie z dzisiejszej wycieczki:)

Agnieszka super fotki:-):-):-)

Cześć dziewczyny :-)
Czy można do Was dołączyć? ;-) Troszkę już naskrobałyście, więc nie dam rady Was nadrobić, ale postaram się wkręcić w życie forumowe ;-)
ja dzisiaj wcinam z truskawkami. :happy2:

Wika witaj serdecznie:-D:-D:-D widzę, że mamy synusiów, którzy się urodzili w tym samym dniu -> superaśnie:happy2::happy2::happy2: może, żeby nie zaśmiecać forum to jeśli chcesz napisz jak tam Twój Igorek się rozwija, ile waży, czy podjada coś nowego:-):-):-) hehe ja dziś też zajadałam się ciachem z truskawkami, a na kolację mężuś przywiezie mi pizzę, bo mam ochotę jak nie wiem co:tak::tak::tak:

dziewczyny, te co macie już dzieci, podziwiam Was, że tak szybko decydujecie się na drugie, w sumie to chyba lepiej, póki się jeszcze z pieluch całkiem nie wygrzebiecie ;) ja chciałabym żeby różnica między naszymi dziećmi była ok 4 lata, aaaaaaaaale to jeszcze tak daleko, nawet pierwsze nie jest jeszcze w drodze więc o tym nie myślę ;)

Julieet w sumie to my byśmy chcieli następne dzieciątko jak najszybciej, bo wydaje mi się, że jak się jeszcze nie odzwyczaimy od pieluch i malutkiego dziecka to super, potem będą razem się wychowywać i w ogóle:tak::tak::tak: p.s. chcemy mieć trójeczkę dzieci:-):-):-)

Dziś wrócił mój D ze Szwajcarii, ale padnięty był więc śpi:p

Agatka super, że już masz D przy sobie -> nawet, jeśli teraz śpi:-p:-p:-p

Agnieszka.kk - Najważniejsze, że masz już jakąś wizję, pewnie się trochę zmieni podczas sesji, to w takim razie trzymam kciuki i życzę udanej sesji. Mam nadzieję, że nam pokażesz jak wyszło:)

Mama Sówka- Nawet nie wiesz jak się stęskniłam za nim, chociaż to tylko 5 dni.Nawet jak spał to się do niego przytuliłam:)
Gratuluje ząbka:):)

Mama Sówka- Nawet nie wiesz jak się stęskniłam za nim, chociaż to tylko 5 dni.Nawet jak spał to się do niego przytuliłam:)
Gratuluje ząbka:):)

Agatko wiem co to znaczy -> Mężuś czasem wyjeżdżał na dłuższe delegacje (raz nawet na 3 miesiące do Turcji), ale teraz jak urodził się Bartuś to wyjeżdża rzadko, nie na długo i niedaleko:-D:-D:-D np. w sobotę wyjeżdża na tydzień do Łodzi:-:)-:)-( już za Nim tęsknię:sorry2::sorry2::sorry2:

Mężuś wyczuł, a ja zobaczyłam:happy2::happy2::happy2:
ooo to fajnie a teraz będzie ich co raz więcej :tak: i podobno zęby wychodzą parami więc rozglądajcie się za kolejnym :tak:
Agnieszka.kk - Najważniejsze, że masz już jakąś wizję, pewnie się trochę zmieni podczas sesji, to w takim razie trzymam kciuki i życzę udanej sesji. Mam nadzieję, że nam pokażesz jak wyszło:)
Jeżeli dojdzie do sesji to pokarze wam moje prace a tym czasem można oglądać moje fotki na Fotoblog agnieszkakk.flog.pl :-)

reklama
Do góry