reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Cześć dziewczynki.

Muszę się pochwalić - dzisiaj spałam całą noc. Do tego tak mocno, że jak zasnęłam to się w tej samej pozycji obudziłam. Normalnie czuje, że wracam do życia.

Wczoraj poszłam szukać kiecki na wesela. Masakra z tragedią. Nic nie ma! Mam typowo kobiecą figurę i krótkie kiecki albo są na mnie miejscowo za ciasne (w sensie że jak w biuście jest dobre to w biodrach ciasno i na odwrót) a te niedopasowane to jak worek na kiju... Załamana jestem. Mam awaryjnie starą kieckę ale chciałam coś nowego. Jeszcze z mężusiem pochodzę na spokojnie. Może on mi pomoże coś wybrać.

reklama
A mi chyba przekazałyście ból głowy :( Męczy mnie od wczoraj, dobrze, że jeszcze mdłości nie nadeszły może uda się jakoś szybciej stłumić ból...

KrolowaFal- ja mam wrażenie, że ogólnie w sklepach ostatnio cięzko znalezc xos 'noramlengo'. Jakas ta moda teraz taka cieżka......

To fakt, nic nie ma w sklapach ostatnio, co nie pojadę to nic się nie da wybrać. Jakaś taka hmm dziwna ta moda...;/

Wrrr.... Nie lubie swoich urodzin, wszyscy mi od rana mówią, że jestem juz stara:/

Nastepny cieplutki dzień się zapowiada:)

pozdrawiam was dziewczynki.

Cześć :)

Agatka- najlepszego w dniu Twoich urodzinek :)) Spełnienia najskrytszych marzeń :))))

KrolowaFal- super, że jest Ci już lepiej :)) Czy Ty byłaś w końcu u tego lekarza?

Ja też mam ostatnio wrażenie, że ciuchy, które teraz są w tych sklepach to jakoś nie dla mnie :(( Ciężko jest coś sensownego wybrać w gąszczu tego czegoś co wisi na półkach !!!!

Rówież Was pozdrawiam i życzę miłego dnia :)))

Agatkaak Wszystkiego Najlepszego :-) i spełnienia marzeń!!!!!!

Wieczor panienski we wtorek:happy::happy::happy::happy:

A my zaczelismy wczoraj starania o Malenstwo... Uznalismy, ze nie chcemy dluzej czekac tylko dzialac :happy::happy:

Straszna duchota nie da sie wytrzymac... Pozdrawiam Was i Milego dnia

Agatko a ja ślepa nie zauważyłam, że to dziś masz urodzinki!! Wszystkiego najlepszego!! Dużo zdrowia, szczęścia i zdrowej fasolinki.

Misia trzymam kciuki za staranka i szybką fasolinkę.

Mi też się chce szybciej ale ze względu na potencjalną budowę domu musimy trzymać się pierwotnego terminu.

A ja u lekarza nie byłam. Wiedziałam, że sprawę trzeba przeczekać. Już jest coraz lepiej (tfu tfu tfu). Jeszcze jestem trochę zmęczona ale to zrozumiałe po prawie 2 tygodniach nieprzespanych nocy.

reklama
Hey:happy: przepraszam, że ja tak tylko wpadam, ale zalatana jestem przed poniedziałkowym powrotem do pracy:sorry:

Agatko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i życzę (skoro podjęliście taką decyzję) szybkiego zaciążenia:happy:

W poniedziałek badania, a od wtorku już oficjalnie do pracy:baffled: hmmm z jednej strony się cieszę, a drugiej nie, ale to chyba normalne:-)

Dziś robiłam rzęsy i powiem, że efekt jest zniewalający:-D w środę farbowanie włosów, ale jeszcze nie wiem na jaki kolor, a w następną sobotę ślub starszej siostry:-D a po weselu chyba troszkę podetnę włosy i pocieniuję, ale na tyle, żebym kucyka mogła zrobić, bo z Bartkiem nie da się wygłupiać ani nawet wziąć Go na ręce jak mam rozpuszczone:szok:

Jutro jak Wacek wróci z pracy to jedziemy do rodziny koło Poznania na weekend -> zawsze jeździmy tam na 15 sierpnia -> jakaś taka tradycja i sentyment z dzieciństwa:happy:

Buziaczki i trzymajcie się cieplutko:-)

Do góry