reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Cześć dziewczyny:)
Jak wam minął weekend?
Ja w piątek wybrałam się do klubu ze znajomymi uczcić moje urodziny, wróciłam do domu 0 5 rano. Następnego dnia czyli w sobotę mieliśmy z moim D. wesele w rodzinie więc niewyspana znowu przetańczyłam całą noc i wróciliśmy dopiero rano.A dziś byliśmy u dziadków, dziadek ma 80-te urodziny i zasypiałam przy stole.Kurcze tak zleciał ten weekend, jutro będzie ciężko przetrwać w pracy:p
Miaia89- trzymam kciuki,żebyście jak najszybciej mogli kupić malutkie ciuszki:) zazdroszczę, że jesteście już tak blisko dzidzi też bym chciała:)

reklama
Ufff u mnie weekend był bardzo miły ale dobrze że już sie skończył. Przez weekend w domu miałam gosci bo mielismy rodzinna imprezke z okazji 25 rocznicy slubu moich rodzicow. Było bardzo fajnie, objadalm sie ciastem jak na boze narodzenie ale dobrze ze juz cisza i spokoj w domu :) I oczywiscie gdy cala rodzinka sie spotyka to co chwile słysze kiedy bedziemy mieli dziecko. Nawet głównym zyczeniem dla moich rodzicow było zeby w koncu mieli wnuka. Maz tak sie nasluchal ze namawia mnie zeby w grudniu intesywnie sie postarac o malenstwo i chyba mu ulegne :) Dzidzia bedzie wrzesniowa wiec ja juz skoncze studia no i glowny argument moje babci ze w ciazy sie lepiej i szybciej uczy wiec sama obrona powinna mi pojsc gladko :)
Misia89- jeszcze sie okaze ze obie spotakmy sie wsrod mamus 2011 :)

Witam was dziewczyny:)

Misia pewnie że na 2011 jest fajnie tylko czasami ciężko jest wszystko nadrobić ale Ja przyjęłam zasadę że jak nie mam czasu na nadrabianie to nie nadrabiam i wtedy jadę dalej i jakoś w biegu po woli dowiaduję się co u której było :-D
Motylku witaj:)
Pewnie że pamiętamy.Co u Ciebie?jak maleństwo?
Agatkaak ale dałaś czadu z tymi nieprzespanymi nockami :tak::-D
Szkoda że weekendy są takie krótkie :eek:

Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego poniedziałku:)
U mnie wszystko ok!!

Buziak!!

Witam Was z początkiem nowego tygodnia:-)

Ale ten czas zaiwania!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nim się człowiek nie obejrzy a tu kolejny tydzień się zaczyna.. :no:
Agatka- no to weekend udany miałaś :-) I jak?? NIe zasypiasz dzisiaj w pracy????
Misia- już coraz bliżej Waszego Wielkiego Dnia :tak::tak::tak: Wszystko już macie dopięte na ostatni guzik??? Stresujesz się???
MamaSówka- jak tam Twój pierwszy dzień w pracy??? Ciężko było???? Mnie ciarki przechodzą na samą myśl o powrocie :-:)-:)-(
Devi- a ja w niedzielę byłam na 30-leciu ślubu moich teściów ;-);-) Też było fajnie. Super, że ulegniesz namowom M. co do przyspieszenia staranek :tak::tak::tak:

Ja od kilku dni źle się czuję. W sobotę dostałam @@@@@@@@, boli mnie jak nie wiem co, gdzie przed porodem nie wiedziałam co to znaczą bóle miesiączkowe....:angry::angry::angry: Kobiety to jednak mają przekichane!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki.

Witam was poniedziałkowo. Ja zaraz zmykam z pracy do domq. Muszę się przyznać, że powoli rozważam przyspieszenie staranek tylko zastanawiam się czy uda mi się wszystkich lekarzy odwiedzić. Chce się doprowadzić do zdrowia przed dzidzią.

agnieszka.kk i wika8 - Dałam czadu ale najgorsze jest to, że wczoraj miałam pierwszy dzień @ i znowu dziś w nocy nie spałam do 3 także to mój rekrd 3 noce pod rząd nie przespane dawno tak nie miałam, a w pracy kawka:) Ale taaak mi się, chce spać, dobrze, że mam dużo pracy to jakoś leci:) Niestety jeszcze po pracy muszę jechać po prazent dla mojego D. bo jutro ma urodzinki i jeszcze mu piekę ulubione ciasto, więc prędko spać nie pójdę...:(
W sobotę byliśmy na weselu jak już wiecie i coś się stało z moim D. i jak zawsze się migał od rozmowy na temat dzieci i slubu tak dziś pytał, czy nie moglibyśmy przyspieszyć naszych planów, że może za rok... i o dzidzi już mówił i o slubie, nie wiem co mu się stalo. Zawsze wręcz przeciwnie... heh ciekawe na jak długo;p

reklama
My z mężem też przyspieszamy starania. Dziś zrobiłam pierwsze badania i niestety wyniki hormonów nie są najlepsze. Muszę powtórzyć wszystko w następnym cyklu, jeżeli się nie poprawi będzie potrzeba stymulacji hormonalnej jestem troche tym wszystkim przestraszona, ale staram sie nie panikować. Trzymam za was wszystkie mocno kciuki.
I pozdrawiam poniedziałkowo;) jeszcze tylko 4 dni do weekednu;)

Do góry