reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Misia- Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia :) Udanej zabawy, słonecznej pogody i pięknych wspomnień i mleństwa.
Nie zapomnij o szybkiej relacji dla Nas!!!

We Wrocławiu dziś piekna pogoda i tak cieplutko. Wreszcie wygrzeje kości :) Sprzątne łazienke i lecimy na spacerek ...

reklama
Cześć :)

Ja też trochę ogarnę domek i spadamy z Małym na jakiś spacerek :)

Miłego weekendowania :)))

Misia w tej uroczystej chwili,
gdy słowo "tak" oznacza
zwycięstwo miłości,
przyjmijcie życzenia szczere:
szczęścia, zdrowia, radości.
Niech uśmiech waszych dzieci
pochodnią wesela świeci.
Dobroć, mądrość
niech czynem kieruje,
a harmonii współżycia
nigdy nie brakuje.

miłego dnia

Dla Misi
W tym cudownym dniu spełnienia marzeń dla Ciebie i Twojego Męża. Aby wasza miłość trwała i owocowała. Abyście mogli niedługo cieszyć się upragnionym potomstwem.

Pozdrawienia dla wszystkich staraczek jak wam mija weekend?

ja wróciłam ze spacerku a teraz sobie leże na lezaczku pod markiza....cień, cisza, kieliszek wina i ulubione czasopismo....ymmmm jak na wakacjach..dziewczyny wpadajcie na winko, jakieś towarzystwo i plotki by sie przydaly:)

Ostatnia edycja:
Misia; Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:-)
U mnie gorąco więc czekamy na wieczór i jedziemy troszkę poszaleć na imprezkę:happy: chmielaki nie daleko więc trzeba skorzystać.
Udanego weekendu dla wszystkich.

reklama
U mnie przygotowania do piątkowego wyjazdu. Sylwia008 czyżby Krasnostawskie Chmielaki ;)??? miłej zabawy

Ja też piszę się na winko i może jakieś ciacho....;)

Do góry