agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Agnieszka- skoro nie u nas będziesz pilnować porządku, to gdzie???
Masz PW
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wika to sobie odpocznieszQUOTE]
No mam taką nadzieję, bo to moje ostatnie wolne dni przed rozpoczęciem r.szk. No ale z tego nic nierobienia zrobiło się już jedno pranie, zaraz idę szykować jakiś obiad i tak w kółko.))
Daffodill- szkoda, że chociaż nie przypuszczasz dlaczego tak się dzieje w Twojej rodzinie. Łatwiej byłoby walczyć ze znanym wrogiem) Ale to przynajmniej kilka kobitek od CIebie musiałoby się przebadać i może coś by wyszło z tych badań.
Ja też miałam teraz w ciąży małe problemy z nadciśnieniem. Brałam Dopegyt na zbicie. Nogi też mi puchły i to baaaaardzo!!!!!
No i suwaczek zrobiłaś) Też muszę pomyśleć nad jakimś
Kobietka- spoko loko)) Wybaczam
))
witajcie
ja ostatni dzień na urlopie i w końcu mogę powiedzieć, że wyspanawstaliśmy o 9.30
:-)jak na moje dziecie to rewelka, bo zwykle kusi od 7;-)
u nas wczoraj lało do wieczora, a dziś od rana w miarę słonecznie, i oby tak zostało bo do mamy się wybieram
Daffodill śliczny suwaczeki taki podobny do tego który ja chciałabym mieć
![]()
ech wiesz ja to chętnie bym już na 2011 taki zrobiła, ale obawiam się i na 2012...no dziekuje.... a wiec zakaldaj i ty taki suwaczek
na pewno sie uda
podobno przynosze szczescie![]()