reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

trina moze masz jeszcze chwile by przytyc, ja jestem w 18 tyg i mam +8 a jakos drastycznie nie jem;-) na tym etapie jak z mala bylam mialam +2,5

ja kiedys w klasie mialam kolege co urodzil sie w tym samym dniu i szpitalu co ja, choc z innych miast pochodzilismy

reklama
liv to ja sobie zdaję sprawę, że mam jeszcze szanse. Ale pocieszam się, że skoro z Mackiem ważyłam na tym etapie więcej niż teraz, a przytyłam wtedy 4 kilo, to może nie grozi mi powtórka z rozrywki, czyli ponad 25 na plusie. Cicho na to liczę ;-)

Pełno jest takich przypadków.
Ja chodziłam do klasy z takimi dwoma chłopakami. Jeden urodził sie 10 minut po mnie a drugi 4 godziny (ale to juz był 11 listopada) a nasi ojcowie pracowali w jednej firmie

Maron - a nie boisz się jeść camembertów? w ciąży ponoć nie powinno się....

ale przeciez z mleka pasteryzowanego mozna :-) ja sobie plesniowych nie odmowie :-) mozna, mozna smialo ;-)
lelek ojej szkoda, ze sytuacja sie powtarza, no coz jesli bedziesz musiala lezec to tak zrobisz, dacie rade :-) daj znac co tam u Ciebie :-)
widze, ze same gorace 24-latki tutaj :-D ja 24 lata skonczylam w maju :tak:

Dziewczynki mam pytanie . Jak przechodziłyście z mleka modyfikowanego na mleko krowie? Pati pije nutramigen. Skaza mu minęła na szczęście. Mleko jest refundowane do dwóch lat. Ale mi w ośrodku powiedzieli ze więcej recept nie dostanę. Musiałbym iść do alergologa a on z kolej mi tego mleka nie przepisze bo nie ma alergi. A szkoda bo to mleczko dobrze wpływa na Patiego brzuszek. Mleczko pije dwa razy o 6 i przed snem kaszkę

Maron wlasnie strzeliłaś 1000. Jak to ładnie wygląda .

Ciekawe jak Dana po weselu. Pikna upiłaś sie ? :-) ja będę piła w sobotę na spotkaniu z znajomymi jak źle pójdzie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry