reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

a to ja nie widziałam! wybacz, nie masz suwaczka ciążowego więc nie widziałam
Gratuluje! :)

a ja jeszcze 10dni do testu........ ocipieję no :\\

reklama
Hej.Mama sówka super pomysł! Test w podróż zabieraz?

Hehe Bunny nie pomyślałam nawet o tym, ale teraz to już na 1000% wezmę:-) kurcze troszkę się stresuję czy sobie poradzę, bo to w końcu 450km, ale wyjedziemy w nocy koło 2-3 i powinno być dobrze, bo większość czasu Bart prześpi:tak: a pojedzie z nami siostra, więc jakoś sobie poradzimy:-)

P.S. U mojej siostry się coś ruszyło, bo od północy ma skurcze i są coraz częściej, więc może dziś zostanę CIOCIĄ
:biggrin2:

Sowka super niespodzianka!

Kinga witaj!

martolinka ja poki co placzliwa nie jestem ale poprzednia ciaze praktycznie cala przeplakalam bez powodu, wystarczylo jak Łukasz w moim mniemaniu krzywo na mnie spojrzal:-D

Kolejny dzien w ktorym nic mi sie nie chce....!!!!!!

Witam Was serdecznie Dziewczyny! :-)

Dawno już tutaj nie zaglądałam, a to dlatego, że miałam w ostatnim czasie dużo obowiązków... Teraz już mam to wszystko za sobą i mogę spokojnie do Was dołączyć (oczywiście jeśli mogę...) ;-) Mi niestety do tej pory nie udało się zaciążyć, a ten cykl jest strasznie zwariowany. Dziś bowiem wypada mój 40dc a @ ani widu ani słychu :szok: Wykonałam nawet test w 35dc i wyszedł negatywnie. Dziś dopiero zaczęły mnie pobolewać cycuchy, więc może dostanę wreszcie tą paskudną @. Ehhh, czuję dziewczyny, że czeka mnie długa i kręta droga zanim ujrzę na teście te dwie upragnione kreseczki... Ale nie poddam się! :tak:

A teraz zabieram się za czytanie waszych postów! Buziaki :happy:

Ej, wiecej sie napisac nie dalo??? Jest 10 dopiero.. ;D Z rana nie chce mi sie tyle czytac (dobudzam sie przy kawce i z wami) ;P Córa siedzi na fotelu i ogląda coś na minimini. Chyba jej sie podoba, ja tego nie lubie ;/

Czuje sie znacznie lepiej niz wczoraj. Teraz juz z górki, nastepne bóle przewiduje na... nie przewiduje ;D Modle sie bym była w ciazy i zeby to paskudztwo sobie "poszło".. A jak sie nie udało, to nastepne bóle zaczna sie 22.08 :( Eh.

Jejku, sniło mi sie ze bylam u lekarza, robil mi USG i ze bylo malenstwo, bilo mu serduszko, Boże, w tym snie bylam taka szczesliwa ze lekarza przytulałam ;D Normalnie, tak rano zalowalam ze to tylko sen :(

Remoncik mieszkania dobiega końca, jeszcze tylko płytki w kibelku, omalować ściany, i mozna mieszkać bo meble i wszystko juz mamy :) mamy wielkie szczescie ze dostalismy to mieszkanie :) jak dar z nieba.

Tak w ogóle to witam nową starającą się :)

Viola, fajnie że ktos testuje blisko mojego testowania ;D Ale Ty bedziesz majówka a ja sie jeszcze na kwietnia załapie hehe ;]

Ostatnia edycja:
Ej, wiecej sie napisac nie dalo??? Jest 10 dopiero.. ;D Z rana nie chce mi sie tyle czytac (dobudzam sie przy kawce i z wami) ;P Córa siedzi na fotelu i ogląda coś na minimini. Chyba jej sie podoba, ja tego nie lubie ;/ Czuje sie znacznie lepiej niz wczoraj. Teraz juz z górki, nastepne bóle przewiduje na... nie przewiduje ;D Modle sie bym była w ciazy i zeby to paskudztwo sobie "poszło".. A jak sie nie udało, to nastepne bóle zaczna sie 22.08 :( Eh.
Jejku, sniło mi sie ze bylam u lekarza, robil mi USG i ze bylo malenstwo, bilo mu serduszko, Boże, w tym snie bylam taka szczesliwa ze lekarza przytulałam ;D Normalnie, tak rano zalowalam ze to tylko sen :(
Remoncik mieszkania dobiega końca, jeszcze tylko płytki w kibelku, omalować ściany, i mozna mieszkać bo meble i wszystko juz mamy :) mamy wielkie szczescie ze dostalismy to mieszkanie :) jak dar z nieba.
Życzę z całego serca by się spełnił.

reklama
Do góry