reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

jestem w padlam na chwile do kolezanki i nie moglam wytrzymać !!!

Dana zdrwka zyczę. Ty to masz pecha jak nie ząb to przeziębinie

Liv sliczny kombinezon w centeczki

Iza szyjkę się bada raz dziennie o jednej porze!!! w ciągu dnia ona sie zmienia wiec najlepiej godzi 17-19. nigdy po kapieli i nie badaj na leżąco bo ona wtedy jest zawsze wysoko!!! trzymam kciki za testowanko

Martolinka masz racje kobitko dbaj o siebie i rob sobie to spa czesciej

Sownika dobrze, że za Bartusiem lepiej.

Syneczki dobry chociaż ten tydzień l4 . a klientka u lekarza bez komentarza.
jak Ci zazdrosze tylko 2 miesiace super !!! nawet lekarz rodzinny Ci da tabletki na powstrzymanie laktacji (mi dal)

Anitka witam

Anaztazja a bolało cie tak kiedys mocno juz na owu??? to moze tan mocny bol to bylo to . jak ja mam owulacje to mnie boli dosłownie 6-7 godzin no i wodnisty śluz .

Alebur hej. kiedy testujesz bo z wykresu widze ze niedlugo

laski pytanie za milion!!! dzis mija 3 tygodnie od zabiegu czy to mozliwe żebym miala owu ???
tu boli tam boli i do tego słuz wodnisty. cięzko mi jakoś pojąc żebym w pierwszym cyklu po zabiegu miala juz owu .

ogłaszam że jestem od Was uzależniona po nocy nie śpie tylko mysle co tam piszecie:-D:-D:-D

Lelek bociany dawaj przydadzą się przed testowaniami

Z Patim lepiej nie ma goraczki ani biegunki. wiem ze jedna 3 wyszła ale nie jestem pewna drugiej a on nie pozwala sobie zajrzac do buzi no i odmawia mycia zebow

Piotrek w niedziele powiedział że mu szkoda Patryka że jest taki sam i nie ma w domu dzidzi z która sie mógł by bawic. a ja rozpoczełam wiercenie w brzuchu o malenstwo kto wie moze sie uda :-p

nie ma Was to lecę PAAAAAAAAA

Ostatnia edycja:
reklama
bunny - jak dobrze Cię widzieć :-):-) miałam takie bóle ale nigdy nie zwracałam zbytnio uwagi, nawet nie powiem czy były co miesiąc i czy były w okolicach OWU , a ból taki do godzinki trwa:tak:a dzisiaj to takie mleko ze mnie leci co parę godzin.
Ja myślę że odczekasz te 3 miesiące i pokażesz nam II kreseczki :tak::tak:a OWU jak najbardziej, bo łyżeczkowanie to nic innego jak @ tylko że mechaniczny, tak mi się wydaje :-)

Więc tak... Badanie genetyczne wyszło ok. Ryzyko wady genetycznej jest niewielkie. Wszystkie parametry w normie . wyniki również. Dzidzia ma 73 mm :)
Najważniejsze , ze serduszko bije a tak sie martwiłam. Lekarz zapytał czy chce poznac płec bo moze mi okreslic w 70 % , ale stwierdziłam , że to mało i nie chce :) nastepna wizyta za miesiac a do tej pory mam łykac tylko kwas :) uffff
A i według wagi gina nic nie przytyłam :p

po powrocie usiadłam i na spokojnie wypiłam herbate iiiiii hurrra poczułam dzidzie!!! teraz juz wiem na pewno:)))))))))))))):-D
Syneczki rozwazyłam z mezem za i przeciw i nie kupujemy detektora...

Bunny dobrze ze jestes:happy::happy:

Bociany nie chca mi sie wklei ale za to fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

martolinka - ale się cieszę razem z Tobą :tak::tak: super że wszystko w porządku i te ruchu , ach tylko pozazdrościć , mam nadzieję że niedługo i Ja takie poczuję .
Jako że nikt inny nie odważył się złapać to zabieram 80% mogę? mogę?

Więc tak... Badanie genetyczne wyszło ok. Ryzyko wady genetycznej jest niewielkie. Wszystkie parametry w normie . wyniki również. Dzidzia ma 73 mm :)
Najważniejsze , ze serduszko bije a tak sie martwiłam. Lekarz zapytał czy chce poznac płec bo moze mi okreslic w 70 % , ale stwierdziłam , że to mało i nie chce :) nastepna wizyta za miesiac a do tej pory mam łykac tylko kwas :) uffff
A i według wagi gina nic nie przytyłam :p

po powrocie usiadłam i na spokojnie wypiłam herbate iiiiii hurrra poczułam dzidzie!!! teraz juz wiem na pewno:)))))))))))))):-D
Syneczki rozwazyłam z mezem za i przeciw i nie kupujemy detektora...

Bunny dobrze ze jestes:happy::happy:

Bociany nie chca mi sie wklei ale za to fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hura! Super, ze wszystko ok:))) przeslij tutaj troche pozytywnej energii, zeby u nas bylo wszystko dobrze.

Ja bym nie wytrzymala i pytala o plec:)))) super, bardzo sie ciesze, ze wszystko ok.

anastazja bierz ile chcesz a tu jeszcze dodatkowa porcja:tak:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Qcz bbałam sie , ze za bardzo bysmy sie na plec nastawili a potem byłoby zdziwko:tak:

reklama
Cześć dziewczyny:)))Dzieki za miłe przyjęcie mnie do waszego grona.Dopiero teraz pisze bo byłam w pracy//Dziś 24dc a wcziraj na tescie owu były wyrażne kreski dzis już słabsze.Dziwi mnie to bardzo bo cykle mam przeważnie 32-31 dniowe a owu byłaby 24dc?hm eh czasami mam dość wszystkiego///A lekarze nie chca leczyc wczesniej niż przez rok od starań.

Do góry