reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Izulqa nie denerwuj się, jeszcze nie ma czym. Tak to zawsze jest jak się człowiek nakręci. Wydaje się, że się czuje 10 tysięcy ciążowych objawów. Nos inaczej zaswędzi i już się nakręcamy. Będzie dobrze.

ja usg mam jutro, nie dzisiaj. Także relacje dopiero jutro po południu:)

reklama
Anastazja we wtorek

gosiulek przekręca literki, nie mówi t lecz k, nie mówi w lecz dź

maron ufff

trina do mnie do mnie

Izka następnym razem się uda! A synek od rumianku to mój Oliwierek :-) a wiec tak jak pisałam wczoraj wieczorem było lepiej żekał bym nawet że rewelacyjnie ale dziś w miejscu bąbelka ma zasinienie choć bąbelka prawie już nie ma.

Dziewczyny czy ja juz za długo czasem nie krwawię? dzis mija 11 dzień od zabiegu a ja w dalszym ciągu z podpaskami za pan brat. Wczoraj juz myślałam ze koniec a dzis po śniadaniu pół podpachy uflejone. I takie sytuacje mylne miałam już kilka razy. Wydawało by sie ze koniec a tu trach jak nie poleciało.... ok spałam dziś na brzuchu przyznaję się, dzieci też mnie nie oszczędzają ale żeby się kończyło cały dzień jedna kropelka a na drugi trach magia prysła i na te chwilę końca nie widać???

Mój mały duży chłopiec ma dziś 3 urodzinki :-) Połówkowe ok

Trina super, że na usg wszystko ok i gratuluję dziewczynki:tak: życzenia dla Twojego syneczka:-D

Z mala wszytko w porzadeczku, ruchliwa duza :-) jak ja Ja kocham!!!!! :-):-)

Maron dobrze, że pojechałaś do szpitala, bo nigdy nic nie wiadomo i super, że już dobrze:-)

test powtórzyłam wczoraj, i negatywny, a w pół godziny później dostałam @

Iza szkoda, że tes negatywny i @ przyszła:angry: ale co się odwlecze to nie uciecze:tak: ciekawe czy jutro będę myśleć tak samo jak przyjdzie @:szok:

Dziewczyny czy ja juz za długo czasem nie krwawię? dzis mija 11 dzień od zabiegu a ja w dalszym ciągu z podpaskami za pan brat. Wczoraj juz myślałam ze koniec a dzis po śniadaniu pół podpachy uflejone. I takie sytuacje mylne miałam już kilka razy. Wydawało by sie ze koniec a tu trach jak nie poleciało.... ok spałam dziś na brzuchu przyznaję się, dzieci też mnie nie oszczędzają ale żeby się kończyło cały dzień jedna kropelka a na drugi trach magia prysła i na te chwilę końca nie widać???

a kiedy masz jakas wizyte? Moze to od nieoszczedzania sie?

Wacław wczoraj stwierdził, że już zalana forma, więc zobaczymy czy ma przeczucie:-p
:-Dno nie , umrę ze śmiechu!!!11

Dzień dobry:-)
Ja chyba tez zaczynam łapać jesienną depresję

Danao doprowadź się do pionu!!! koleżanko!!!:tak:
nam się udało 2 lata temu kupić bilety Moskwa - Krasnojarsk ( trochę bliżej niż chiny ale i tak daleko ) za 1300 zł dla 2 os. w 2 strony, a Warszawa - Moskwa - Warszawa nas rozwaliła cena - 2 tys. za 2 osoby w 2 strony, gdzie tutaj lot trwał 1,5 godz - bez posiłku, a Moskwa - Krasnojarsk - 5 godz. ( ok 4- 4,5 tys. km ) ciepły posiłek, kawa z ciastkiem, kocyk zapakowany w folie, obsługa super. Teraz wypatrzyłam do Moskwy przelot za 300 zł w 2 strony i się zastanawiam czy w marcu-kwietniu nie prysnąć:-)
Anastazja moim wielkim marzeniem jest zobaczyc Moskwe, ale przy maluchach jest to poza zasiegiem . M juz był a ja wciaz czekam na swój czas:tak:

Izula ladnie nas tak trzymac?? :-p
ja niestety spedzilam 2 dni w szpitalu teraz :-( mialam silne bole brzucha, takie skurcze a do tego wieczorem lekkie plamienie :-( od razu spakowalam rzeczy i do szpitala, nie moglam przestac plakac.
Okazalo sie, ze wszystko ok, nie wiadomo skad plamienie ( juz sie nie powtorzylo) bole brzucha jako tako ustaly. Z mala wszytko w porzadeczku, ruchliwa duza :-) jak ja Ja kocham!!!!! :-):-)

Super , że już ok!!! a co z bakterią?
JUTRO USG!!! Aaaaaaaaa! Nie wiem zupelnie co czuje. Z jednej strony nie moge sie doczekac, a z drugiej strony sikam ze strachu, ze cos bedzie nie tak. Trzymajcie kciuki, bardzo bardzo was prosze. Usg mam o 10.50 rano.

już trzymam &&&&&&&&& bedzie wszystko ok!!!!!!!!!!

Mój mały duży chłopiec ma dziś 3 urodzinki :-) jak ten czas leci :szok:
Młoda waży 479 g mierzy 17,3 cm. Wszystkie organy w normie. Rozszczepu podniebienia i kręgosłupa nie [
QUOTE]

Sto lat dla synka!!!!!!!!!!!i gratuluje dziewczynki!!!!!!!!!!1:tak:

IZA Twój chłop mówi rozsadnie:tak:moze musicie sie po prostu bardziej wyluzowac

Trina jak ja mogłam przeoczyć 100 lat dla syneczka :-D:-D:-D

Qcz za 2 tygodnie mam przyjść do szpitala po wyniki histo i ponoć mam mieć kontrolną wizytę na oddziale. Też mi przeszło przez mysl że może niedoczyszczona ale w tym wypadku chyba bym krwawiła intensywnie cały czas a nie tak w kratkę.

Dana, ja Ciebie doskonale rozumię, bo od ponad tygodnia czuję sie źle........... a jak jeszcze sie okaże że @@ znowu przylazła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to będzie ciężko:no::no::no::no::no:

Trina sto lat dla Maciusia :happy::happy::happy: ach i zazdroszczę dziewczynki w brzuszku:tak::tak::tak:

Maron
, bidulko , ale dobrze, że się wszystko uspokoiło i z Maleństwem ok :)

Iza, wredna @@@@:angry::angry::angry::angry::angry: Przytulam Cię :-):-)

Syneczki, mnie też sie wydaje, ze to krwawienie to z nieoszczędzania się :no::no:

Anastazja, jestem, jestem:-):-):-)

ja za godzinkę wybywam na obiad do restauracji z całym gronem pedagogicznym z okazji DEN:-):-):-) Idę się stroić :-):-):-)

zatem daję sobie czas do końca tygodnia jeżeli się nie skończy w poniedziałek rejestruje się bez kolejki do ginekologa na kontrolę nie będę czekała do 24 października. Raz ze się boję o siebie a dwa to że chcę jak najszybciej być w ciąży a kolejny zabieg odłożony w czasie na pewno tego nie przyspieszy.
Choć po necie jak czytam to 2 tygodnie niby są normą pod warunkiem że nie leje się cały czas a u mnie albo jest znikomo albo jak przy końcu miesiączki.

wika zatem przyjemności

reklama
Izula szkoda, ale jeszcze nie wszytko stracone ;-)
martolinka odebralam wyniki posiewu - ujemne :szok: czyli wszytko ok, a mocz ogolny wychodzi paskudny :no: ogolnie to wyszlo mi jakies zapalenie drog rodnych przy tym i jedno zapalenie mialo wplyw na drugie :no: masakra, ja jeszcze nigdy nie mialam zapalenia drog moczowych i pochwy, a u naraz wszystko. Biore leki na to i na to, mam nadzieje ze przejdzie

Do góry