reklama
Witajcie.
Irlandia, tak Martynia jest z 28 marca.
Coś się na tych suwaczkach pomieszało z krótkim lutym. Miałam kiedyś drugi i pokazywał mi inną ilość dni
. Pracujesz, bo chcesz, czy raczej musisz? (to tylko moja ciekawość)
Kasiulla jak Lenka? Obejrzał ją lekarz? Tyśce juz lepiej. Wczoraj mąż kupił Fridę i zakochałam się po pierwszym użyciu, bo w nosku czysto jakby nigdy nie było kataru. :-) Oczywiście na jakiś czas, ale mogła spokojnie zjeść i zasnąć bez pociągania noskiem. Bardzo ją fascynuje to urządzenie i jest ciekawa, ale pozwala sobie oczyścić bez większego buntu.
Pozdrawiam.
Irlandia, tak Martynia jest z 28 marca.

Kasiulla jak Lenka? Obejrzał ją lekarz? Tyśce juz lepiej. Wczoraj mąż kupił Fridę i zakochałam się po pierwszym użyciu, bo w nosku czysto jakby nigdy nie było kataru. :-) Oczywiście na jakiś czas, ale mogła spokojnie zjeść i zasnąć bez pociągania noskiem. Bardzo ją fascynuje to urządzenie i jest ciekawa, ale pozwala sobie oczyścić bez większego buntu.
Pozdrawiam.
kasiulla23
Mama marcowa'06
Novaczka Lena od zawsze nie znosi fridy
nie bylam u lekarza bo dzis juz jest ok lekko pociaga tylko nosem cos tam gleboko tylko siedzi czasem cos wysmarka, mysle ze to dlategoze szybko zareagowalam i podalam jej wit c i ten osciloccocinum
:-)
a u nas osatni katar w styczniu (brala wtedy tez antybiotyk) trwal prawie 4 tyg

nie bylam u lekarza bo dzis juz jest ok lekko pociaga tylko nosem cos tam gleboko tylko siedzi czasem cos wysmarka, mysle ze to dlategoze szybko zareagowalam i podalam jej wit c i ten osciloccocinum

a u nas osatni katar w styczniu (brala wtedy tez antybiotyk) trwal prawie 4 tyg

Cześć Mamusie!! Ja cały czas mogłabym spać, taka pogoda że sie nie chce wychodzić z domku. Mojej córeczce też sie nie spieszy na świat i jakoś nam te dni mijają. Ale wiosna mogłaby wrócić, chociaż moznaby gdzieś wyjść.
no wiosenka prawie wróciła do nas więc już na spacerki można wychodzić znowu.
Novaczka-masz racje, moja córeczka to akurat na zajączka będzie w domku, prosze jak sobie wykalkulowała. Ale dobrze, bo mam nadzieje ze wiosna już bedzie wtedy w pełni.
Novaczka-masz racje, moja córeczka to akurat na zajączka będzie w domku, prosze jak sobie wykalkulowała. Ale dobrze, bo mam nadzieje ze wiosna już bedzie wtedy w pełni.
kasiulla23
Mama marcowa'06
Kasia a gdzie rodzisz?
(jesli juz pisalas to przepraszam ale przy malej wszystko czytam w biegu
)
Lenka ciagle ma katar taki gesty ale przezroczysty,ona co chwila jest chora....
(jesli juz pisalas to przepraszam ale przy malej wszystko czytam w biegu

Lenka ciagle ma katar taki gesty ale przezroczysty,ona co chwila jest chora....
rodze w ICZMP bo tam mam swojego lekarza, i mam nadzieje że będzie ok, bo zdania sa podzielone. Ale jeśli chodzi o oddział Perinatologii to słyszałam na razie same plusy więc się tak bardzo nie martwie. Zobaczymy za tydzień 
reklama