reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

dziękuje za wsparcie i za powitanie :-)
trochę sie martwimy bo teraz tyle problemów z zajściem w ciążę i w ogóle u wielu młodych osób :-(
ale trzeba być dobrej myśli :happy:.

tak nick od imienia i nazwiska :)

reklama
Witaj isikora!
Wybacz, że tak prosto z mostu, ale najpierw spróbujcie a potem martwcie się, że nie wychodzi. Powody do obaw będziecie mieć, gdy dziecko nie pojawi się po pół czy po roku. Zajrzyj sobie na wątek do dziewczyn starających się o dziecko i poczytaj ile one czekają na szczęście. Z jakimi kłopotami się borykają. A na koniec powiem Ci, że jak będziesz z takim podejściem rozpoczynać starania o dziecko - z nastawieniem, że się nie uda to psychika wpłynie na ciało i faktycznie zaczną się kłopoty. Znam takie małżeństwo, które długo się starało tylko dlatego, że Ona wciąż mówiła, że "w tym cyku napewno nie wyjdzie..."

Irlandio nie mam pesymistycznego podejścia w związku o starania sie o dziecko:-) ale nawet jak myśli sie optymistycznie znajdzie sie ktoś kto to potrafi zepsuć swoim gadaniem :-( i ostatnio sprawy rodzinne mojej szwagierki która ma takie problemy z ciążą ,że włosy sie jeżą na głowie wpływają na to ,że trochę sie martwimy.

Ale w głębi serca myślę ,ze wszystko będzie dobrze :-)

Dziewczynki juz jutro lece rano do szpitala więc dopiero sie pojawię jak wrócę.
kasiulla23- ładna pogoda nam się robi już niedługo i może umówimy się na spacerek??

tQCdp1

reklama
Do góry