reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Madzia, i do którego lekarza się w końcu wybrałaś?? Fajnie , ze wszystko ok:tak::tak: Dbaj o siebie i o fasolke :blink:
poszlam do tego ktorego mi polecilas, i powiem sczerze ze jestem jak narazie bardzo ale to bardzo zadowolona,potraktowal profesjonalnie, bardzo dobrze sie czulam jak mnie badal, wszystko tlumaczyl, takze napewno bedzie prowadzil moja ciaze, jeszcze raz dziekuje za namiary na niego.

Madzia gratuluje. A ja dopiero zauważyłam, ze Ty z Aleksandrowa! :-D:-) Nareszcie ktos blisko mnie. I Viki z Zielonego Romanowa. :tak: Mamy do siebie blisko. Może wspólny spacer jak już bedzie ciepło?
Kropecka ja bym bardzo chciała się jeszcze z Wami zobaczyc póki na Retkinię jeżdże, bo wszystko wskazuje na to, że już nie długo nie będę, ale to jeszcze nic pewnego. W każdym razie do końca marca z pewnością w aptece jestem a co potem to dam znać. Wiem, ze to trudne wychodzić z dwójką małych dzieci, a Twój ślubny nie zostałby trochę z Wiktorkiem? Czy pracuje długo w tygodniu?
Ja na spotkanie bardzo chętna jestem! :tak: Tylko ten mój łobuziak to nie da mi spokojnie pogadać.
Multimamy, Padiqq, Kropecka, Viki jak sobie radzicie? Podziwiam Was szczerze i gratuluję udanych maluchów!
Czytałyście dzisiejszy ekspress? Ponoć w Łodzi można zrobić CC w prywatnej klinice z 4500-5000zł. Słyszałyście o tym??? A na Teofilowie faktycznie otwiera się prywatny szpital, nawet proponowali mi prace w aptece przy nim :tak:. Ale ja mam coś innego na oku. ;-)
Cieszę się że wątek się rozrasta, witam nowe kolezanki, napiszcie coś więcej o sobie i piszcie dużo i często!
Buziaki od nas dla mamuś i dzieciaczków!
P.S. Phantas, gdzie ty byłaś jak cię nie było??? :-D

poszlam do tego ktorego mi polecilas, i powiem sczerze ze jestem jak narazie bardzo ale to bardzo zadowolona,potraktowal profesjonalnie, bardzo dobrze sie czulam jak mnie badal, wszystko tlumaczyl, takze napewno bedzie prowadzil moja ciaze, jeszcze raz dziekuje za namiary na niego.
świetnie :-):-) bardzo się cieszę, że mogłam pomóc ;-) To naprawdę świetny specjalista:tak:

Irlandia - niestety, nie kupiłam ekspresu... wiesz coś więcej o tej klinice? kto ją prowadzi?
Bo ja jestem bardzo zainteresowana tematem ;-)

Nic niestety konkretnego o niej nie pisali. O tej klinice na Teofilowie to już wiedziałam wcześniej i jak tylko się otworzy to spróbuję coś się dowiedzieć, szczególnie, że tam otwiera się apteka, gdzie będzie pracowac moja koleżanka z roku.
Ale mnie najbardziej zdziwił fakt, że ten artykuł sugerował, ze w Łodzi można w PRYWATNEJ KLINICE już teraz mieć CC za tą kwotę, i że tez się robi prywatnie inne operacje ginekologiczne. To, ze robi się operacje okulistyczne i różne zabiegi laparo to wiedzialam, ale że CC to nigdy nie słyszalam dlatego taka zdziwiona jestem. :szok:

Jak byłam w ciąży z synkiem, na patologii jeden z lekarzy powiedział mi, że jak bym miała termin pół roku później to już mogłabym rodzić w prywatnej klinice, bo takową planowała otworzyć grupa lekarzy z Matki Polki.
Ale nigdy potem nie słyszałam, aby takowa klinika powstała... Ciekawe, czy to o nią chodzi? :confused:

jest taki dr o nazwisku Lech, podobno on miał otworzyc prywatna klinike, nie wiem czy juz jest ale miala byc otwarta pod koniec 2007 roku.

a mam do was dziewczyny pytanie, czy ktoras z was ma jakis sprawdzony ośrodek nad morzem gdzie mozna wynająć domek, i zeby było fajnie pod kątem dzieci tzn plac zabaw itp.

reklama
ta klinika na Teofilowie to miała być klinika Salve. Poradnia mieści się na Struga. Leczyłam się tam na niepłodność.

Do góry