Magdasf1
Kura domowa;)
Tutaj jak zwykle cisza:-(Ja mam do was ogromna prosbe, nigdy nie bylam w takiej sytuacji i nie wiem co i jak. No wiec od 18 marca jestem na L4 moj lekarz mowi ze juz do konca ciazy, i tutaj wlasnie zaczyna sie moj problem, bo czytalam ze czasami ZUS nie chce wyplacac "wyplat" wogole olewaja ciezarne, nie wiem czy sama mam to zglosic czy moj pracodawca to zrobi, ja bralam pieniazki "do reki" teraz ccialabym na konto i znowu nie wiem czy mam pracodawcy dac nr konta czy od razu do ZUSu, wogole bardzo bym prosila o wytlumaczenie mi na czym to wszystko polega bo naprawde nie mam pojecia.
a ja bardzo chetnie tylko znowu teraz nie wiem czy nie wyjade na slask do rodzicow bo moj M. wyjezdza na miesiac na szkolenie do sosnowca i bedzie mial blizej jak bede u mojej rodzinki. Ogladalam galerie zdjec twoich chlopakow i powiem ci ze maly jest przecudny, starszy do do ciebie bardzo podobny (to oczywscie moja opinia
)az juz nie moge sie doczekac kiedy u mnie w domu znowu bedzie pacnialo takim malym berbeciem