reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

Hej dziewczyny. Jeśli któraś z was jest z Bełchatowa to znalazłam w internecie informację, że w Bełchatowie w Dzień Kobiet otwierają nową poradnię USG i będzie można zrobić tam bezpłatne badania. Warto skorzystać.

reklama
Hej

ja jakiś czas temu też parę razy coś naskrobałam, ale ucichło :confused: w innym wątku ostatnio zapytałam, czy może któraś wie, jacy lekarze pracują w poradni gin-położniczej w ICZMP, to zapytam jeszcze tutaj, może wątek troszkę ruszy :cool2::-D

to są już 4 łodzianki z ostatnich dni ;D ale jak tak patrzę na ilość mijanych wózków na spacerach to pewnie jest Nas dużo dużo więcej :))

teraz dość ładna pogoda, więc pewnie mamy dużo czasu spędzają na dworze... my jak przybywamy do domu, to tu ogarnąć, tu ugotować, a tu już wieczór i tak w koło Macieju, więc i na kompa czasu malutko :cool:

Cześć dziewczyny. Nie wiem, czy jeszcze mnie pamiętacie, nie pamiętam kiedy udzielałam się ostatni raz na bb. Niestety to wszystko przez moją pracę i brak czasu - jak człowiek pracuje po 10-12h, czasami we nocy to nie ma czasu na nic, naprawdę. Ostatnio czuję się w domu jak gość.

Teraz siedzę w domu, bo jesteśmy po szpitalu - Nadia miała wycinany 3 migdał i podcinane dwa boczne w zeszły wtorek. Oczywiście nie dość, że ona musi siedzieć w domu to niestety jeszcze mnie dopadła infekcja i o dziwo - zaatakowała migdały ;/

Nadia coraz bardziej nerwowa, ale już powoli udaje się z nią dogadać. Czasami jednak wpada w szał. Nerwus taki, że ja już nie mam siły. Daje popalić za dwójkę... Niestety wsparcia też w ostatnim czasie nie mam, dlatego tym bardziej jest ciężko.

Zaraz biorę się za nadrabianie chociaż częściowo tego co się dzieje na forum.

reklama
hejka, dziewczyny ja z takim zapytaniem do Was... czy ktoras z Was robila makijaz permanentny? Konkretnie brwi.. Lodz, Pabianice, Belchatow. Ciocia poprosila mnie o wyszukanie informacji ;) a ja tylko internetem sie posilkuje...

Do góry