reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jesli chodzi o kryzys to bardziej on jest widziany w kregach gdzie ludzie sa czesciowo nielegalnie, pracuja jako kontraktorzy albo w serwisach sprzatajacych. Ci ludzie bardzo narzekaja, wiadomo nowych domow teraz buduje sie znacznie mniej, ogolnie rynek real estate stal w stagnacji przez ostatnie 2 latka wiec jest malo remontow wiec i pracy remontowo-budowlanej nie ma. Tacy ludzie najwiecej teraz cierpia i maja powody do narzekania.

Ostatnia edycja:
Pawimi no widzisz.. to juz nie maly piesek - no ale decyzja jest Wasza, ale nie powiedzialas.. nie boisz sie ? szczegolnie ze pies juz znacznie starszy, dwa ze taka a nie inna rasa a trzy ze no nie masz za bardzo doswiadczenia ?
Mam nadzieje ze wam sie wszystko dobrze z nia ulozy :)

wiesz zawsze jest jakis strach przed niewiadomym, ale doswiadczenie z psami jako tako to ja mam bo mialam w sumie trzy z tego dwa calkiem niedawno. To nie jest tak ze ja nigdy w zyciu psa nie mialam i teraz mi przyszlo do glowy rotka sobie sprezentowac. Zreszta, tak jak pisalam pojedzie zaraz do szkoly pod obserwacje trenera i to dosc wnikliwa. Wasne jest to ze wiem z jakiej jest hodowli, ze nie jest agresywny (nawet na fotkach nie wyglada na agresywnego psa haha)i w sumie wciaz to jeszcze szczeniak ktorego da sie ustawic. Ja sie go nie boje :) Moj Oliver (ten sredni) uwielbia psy i mam wraznie ze sie szybko zaprzyjaznia.

a to wlasnie przed sekunda napisala mi kolezanka:
piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miałam rottweilera przez 15 lat aż zdechł ze starości i powiem Ci że tak posłusznego i kochanego psa już więcej nie miałam. Ta rasa jest super i nie słuchaj że to psy mordercy, bo to zależy od ułożenia. Jak miałam 7 lat to jeździłam na moim jak na koniu....

Powodzenia wiec z Waszym Rottweilerem!:))

ja wlasnie bede muysiala dzis podjechac do vetka bo chce zrobic badania na parasites, do tej pory nie zrobilam a maly juz ma 10 tyg.. wiec wypadaloby :) i tez po drugiej serii szczepien idziemy na szkolenie :D
aj z takimi psiakami to tyyyyylleeee radosci! :D

pamietaj ze Wama ci dala bardzo dobra rade.. okres probny! lepsze to niz oddawanie psa do schroniska po kilku miesiacach!
zreszta Wama dala ci wiecej bardzoooo cennych rad odnosnie rottweilerow!:)

reklama
Domiska to kupke w sloik i do weta :-p

Pawimi ja jestem jak najbardziej za tym zebys zaadoptowala psiaka, jest sliczny. Najwazniejsze zeby sie nie bac samego psa. Polecam forum
NASZE MOLOSY - Forum Molosy.pl

tam w podtematach poszukaj rottweilerow... Domiska mastiff angielski tez tam jest. Tam sa osoby ktore juz maja pieski waszych ras i oni maja wieksze doswiaczenie niz ja, warto tez poczytac takie fora dla wlasnej informacji.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry