reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ale sie nam dziewczyny rozgadaly :D

ja troche odpoczywam ale zaraz musze smigac pod prysznic - mala jeszcze nie spi wiec ja wezme ze soba :D

bylam z naszym Winstonem dzis w petco na jakis darmowych spotkaniach szkoleniowych dla psow :D Bylam z niego strasznie dumna hihi madre psisko moje :D
a zaniedlugo bedziemy zapisywac sie na szkolenie huurraa:D

eh a jutro do pracy boziu tak mi sie nie chce ze wam mowie.. jakbym mogla to bym juz tam nie poszla.. tylko skad te pieniazki brac??:D:D

domiska jak znajdziesz jakas metode na niepracowanie i posiadanie pieniedzy to sie podziel ze mna :-) A my z dusia sie juz chwilke znamy z innego watku dlatego sobie taka pogawedke ucielysmy. Przez ta pogode jakas zmeczona jestem, wlasnie leje mi sie woda do wanny ale moje dzieci juz daaawno spia! Twoja mala to taki nocny marek chyba po mamusi co?

oj tak tak! nocny marek z niej i po mamie i po tacie! niedobrze bo prawie 22 !!! o tej godzinie juz spi ale dzis jej podarowalismy bo podrzemala popoludniu.. a ze ja kaszel meczyy to jej na taka pozna drzemke pozwolilismy :)

u was to juz w ogole pozno ;)

u nas sie pod wieczor ochlodzilo troszke -wyszlam na dwor z Winstonem w krotkim rekawku ale taki wiatr chlodny ze brr

co do zostawania w domu to juz nawet myslalam.. mozse powinnam zostac opiekunka i zajmowac sie dziecmi u siebie w domku?:D ale czy mi by sie chcialo :P:D moze sprobuje pewnego dnia hihi

a u dusi to juz wogole polnoc jest! U nas w ciagu dnia bylo nawet OK, przelotnie padalo ale jak wyszlo slonko to nawet cieplo bylo, natomiast teraz wieczorem zerwal sie okropny wiatr, nawet moj maz pozabezpieczal meble a decku bo mialam wrazenie ze je porwie, no i oczywiscie zrywa wszystkie liscie z drzew wiec nic przyjemnego. Rano bedzie widok jak w listopadzie....Rok temu pamietam bylismy na imprezie w chicago praktycznie rozebrani bo bylo cos z 85 stopni a w tym roku brrrr. No dobra, ide do tej wanny ;-) Dobranoc!

uo to u was faktycznie wietrznie!!! u nas bardzo cieplusko bylo w ciagu dnia i nawet bezwietrznie albo tylko delikatny wiaterek.. ale teraz troche ochlodzilo sie :)

Pawimi zycze super kapieli :d ja biore mala i idziemy pod prysznic :Da pozniej ona spac a ja moze co poczytam :D

a powiem ci busy busy... w pracy roboty w brud.. bo olbrzymia i bardzo VIPowska grupe bedziemy goscic kolejne kilka dni.. wiec wszyscy chodza jak na szpilkach, zestresowani.. dwie menadzerki sie wybraly na urlop i wroca w trakcie jak grupa juz jest inhouse.. eh szkoda gadac nawet:/

w domu wszystko dobrze :D mala rosnie gada za 10 :D nasza opiekunka (z dlugoletnim doswiadczeniem w preschool i kindergarden) twierdzi ze mala powinna isc do szkoly i od razu przeskoczyc klasy- caly czas nam o to suszy glowe, jakies specjalne egzaminy itd.. lol:D
pomyslalabym ze jej sie miesza w glowie ale jeszcze taka stara to nie jest ;)

maz ok posprzatal w domku wiec nie moge narzekac, posiedzial z zonka a teraz sie polozyl zdrzemnac przed pojsciem do pracy :)

w sumie wszytsko ok oprocz tej cholernej pracy :/ ale lepiej nie zaczynam znowu ;]

a co u Ciebie Pawimi? przygotowane wszystko na przyjscie pieska??:D

reklama
Witam
Domiska twoja niania polskojezyczna czy angielsko? Corcia pewnie bedzie i po polsku rozmawiac i po angielsku?
U nas tez bardzo wietrznie ale i cieplo, wiec spacerujemy ile sie da, bo dni coraz krotsze:-(:-(.
Szczepicie swoje dzieciaczki na grype ta zwykla nie ta ptasia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry