reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
ja tez sie nic nie orientuje w tym :d
wiem mialam jechac i dalej siedze.. aaaaaaaaaa daje sobie 5 min i sie zbieram szykuje do wyjscia lol
wiem mialam jechac i dalej siedze.. aaaaaaaaaa daje sobie 5 min i sie zbieram szykuje do wyjscia lol
owlrene
Fanka BB :)
Witam sie po dlugiej nieobecnosci,ale sumiennie podczytywalam.Nie mialam nastroju i sily na pisanie.
Sliczne macie dzieciaczki.Poogladalam je tu i na NK.
Ja pomalu zaczelam kupowac cos dla malenstwa,bo musze wszystko kupic bo nie mam za wiele znajomych ani rodziny.
Nie wiem czy pisalam ale bedziemy miec chlopaka.Wiec meska plec w przewadze.Dzis bylismy z dzieciakami na zakupach i wiecej tego nie zrobie bo oni wszystko by wykupili.Wszystko dla nich takie slodkie i sliczne i baby musi to miec.Istne szalenstwo.
Sliczne macie dzieciaczki.Poogladalam je tu i na NK.
Ja pomalu zaczelam kupowac cos dla malenstwa,bo musze wszystko kupic bo nie mam za wiele znajomych ani rodziny.
Nie wiem czy pisalam ale bedziemy miec chlopaka.Wiec meska plec w przewadze.Dzis bylismy z dzieciakami na zakupach i wiecej tego nie zrobie bo oni wszystko by wykupili.Wszystko dla nich takie slodkie i sliczne i baby musi to miec.Istne szalenstwo.
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Owlrene to gratulacje, bedziesz miala rodzynke w domu- corcie. Chlopaki zawsze sie siostra zaopiekuja. Wiem co o tym , bo ja ten rodzynek jestesm i mam dwoch braci. W sumie jestem najstarsza, ale czasami czuje sie najmlodsza

Pawini synek rewelacja w tym stroju. Jestem pelna podziwu dla obrobki Twoich zdjec. Zawsze pieknie zrobione.
Domiska zycze weny dekoratorskiej:-):-)
U nas juz taka jesien, a teraz przez ta zmiane czasu to wcale 5 pm i juz ciemno.
Kobietki szczepiliscie sie od grypy?

Pawini synek rewelacja w tym stroju. Jestem pelna podziwu dla obrobki Twoich zdjec. Zawsze pieknie zrobione.
Domiska zycze weny dekoratorskiej:-):-)
U nas juz taka jesien, a teraz przez ta zmiane czasu to wcale 5 pm i juz ciemno.
Kobietki szczepiliscie sie od grypy?
owlrene
Fanka BB :)
Ja sie nie szczepie bo te szczepionki nie byly badane pod kontem kobiet w ciazy
i podobno czeste sa komplikacje u ciezarnych.Ale tez bardzo sie boje bo w szkole mojego syna bylo juz kilka przypadkow tej grypy.A i podobno szpitale sa przepelnione.Narazie profilaktycznie witaminkami sie szpikuje,tluke maluchom o czestym myciu rak i staram sie omijac skupisk co jest najtrudniejsze bo nawet wyjscie w niedziele na msze to ryzyko.Ale nie panikuje i mowie ze zlego diabli nie wezma i ta mysla sie pocieszam.
i podobno czeste sa komplikacje u ciezarnych.Ale tez bardzo sie boje bo w szkole mojego syna bylo juz kilka przypadkow tej grypy.A i podobno szpitale sa przepelnione.Narazie profilaktycznie witaminkami sie szpikuje,tluke maluchom o czestym myciu rak i staram sie omijac skupisk co jest najtrudniejsze bo nawet wyjscie w niedziele na msze to ryzyko.Ale nie panikuje i mowie ze zlego diabli nie wezma i ta mysla sie pocieszam.
JA w sumie sie nie szczepie, ale ze statystyk sie troche martwie bo juz kilka kobiet w ciazy umarlo od H1N1, i w obecnej chwili maja pierszenstwo szczepienia sie razem z dziecmi. Pata napewno zaszczepie na zwykla grype, robie to co rok, pomimo ze teraz nie chodzi do przedszkola. Nad soba sie jeszcze zastanawiam.
Domiska
Sierpniowa Mama'06
a my sie nie szczepimy
ja nawet pomagalam przy "klinice szczepien" w pracy ale sama sie nie zaszczepilam - nie wiem nie mam jakos zaufania do tych szczepionek czy cus.. poza tym jest tyle roznych odmian gryp itd..
obysmy nic nie zlapali hihi
obysmy nic nie zlapali hihi
Domiska
Sierpniowa Mama'06
no pawimi mialas mi udostepnic katalogi
i co? i nie ma cie nawet na fb i z kim mam rozmawiac 
reklama