Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ale moj maz jest polakiem) i docenia polskie swieta , ja po prostu przestalam celebrowac wigilie konkretnie w dzien wigilii jak jescze bylam sama z synkiem z wymienionego juz wczesniej powodu - tzn jego po prostu nigdy nie bylo i z moimi rodzicami zaczynalismy "swietowac" dopiero jak on przyjezdzal czyli dzien pozniej bo taki to mialo sens wg. naszego uznania), a moj maz jakos tak sie do tego rytualu dolaczyl samoistnie bez oporu) jak zostalismy malzenstwiem. A teraz to po prostu ja sobie smutkuje bo stracilam mamusie a rodzice byli moja jedyna bliska rodzinka tutaj w USA
swieta jako tako bedziemy celebrowac jutro, zjemy uroczysty obiadek, rano dzieci dostana prezenty... no i reszta to juz sama wiesz....nastepny dzien zwyczjny i wszyscy (oprocz mnie) do pracy)
a facebooka pytalam bo mam tam cala mase zdjec, wlasnie mojej rodzinki, maluchow itd. Jak chcesz to mozesz sobie wejsc na moje konto, tylko potrzebuje maila zeby Ci wyslac zaproszenie