Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mały tak sie jakoś ułożył i wpasował, że jak sie obudziłam to sie wystraszyłam, że go nie ma
Ale zaraz dał znac o sobie bo przekręciłam sie na bok.
Moja znajoma tez ma jutro cc
. Spojenie dalej mnie boli, ciezko sie przekrecic z boku na bok. bulkasia ja spie najczesciej na plecach lub z poduszka pod plecami, w innej pozycji nie moge bo maly sie rusza ciagle. Ide jakies sniadanko zjesc.liwus dziękinie mam doświadczenia w tym, sugerowałam sie opiniami z forum jakiegoś, ale duzo tego nie było i nawet tak sobie pomyslałam ze moze te opinie są podstawione...
mummmy3 wiem ale mnie nawet przeraża leżęnie na plecach na płasko dawno tak nie leżałam, pozatym jak sie położe na wpół płasko to robi mi sie okropnie duszno serce mi wali mam wrażenie ze sie udusze i musze sie podnieść
nie wiem jak ja tam na stole wyleże
4Madlen a ty jak sie masz przed jutrem? wiecie co u Vivienne? pewnie niedłuo ze szpitala wyjdą jak mała nie ma żółtaczki
ja mam jutro ostatnią wizyte u gina i omówimy szczególy cesarki byłam na zakupach zjadłam śniadanko i poleże sobie póki moge później ma koleżanka zaglądnąć
Takie domowej roboty i za specjalnie mi się nie podoba, ale "darowanemu koniowi..." wiecie, no.
No, sąsiedzi zza ściany kotłują się znowu regularnie, codziennie, godzina nie ma znaczenia dla nich (np juz przed 18 wczoraj po robocie dawali czadu, a w nocy swoją drogą)
My póki co się wstrzymujemy do przyszłego tyg. bo ostatnio przytulanki za każdym razem wywoływały skurcze, więc same rozumiecie. A jeszcze teraz M. ma same dalekie roboty, wyjazdowe, a ja wolałabym go mieć bliżej w razie rozpoczęcia się fazy kulminacyjnej