Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za oknem panowie koszą trawkę a ja mam okna pootwierane i ten piekny zapach do mnie dolatuje... Nic tylko sie relaksować

ale super!!!
Malutka nadal jest dziewczynką ;-) waży 2,5kg no i raczej będzie wychodzić naturalnie
bo cały czas jest główką do dołu, a kręci się i kopie że hoho Nie mogę się doczekać kiedy będę i ja tulić swego maluszka ;-)

Już go widzę w zimie z tymi pięknymi futrzanymi dodatkami i ślicznym bąblem w środku ehhhh
Bakusiowa dobrze że zagladnęłaś zastanawialam sie gdzie sie tyle czasu podziewasz
Bulkasia zapach skoszonej trawy jest cudowny ja też przez okno dziś patrze na nasz ogród wygląda jagby sie jesień zaczynała pięknie jest mam nadzieje ze jak wróce ze szpitala z małą to pogoda mi dopisze i będę mogla w takie ciepłe dni z nią spacerować;-) Cinamona to jutro wizytujemy razem ja też mam ostatnią ciążową wizyte u gina ja ide rano a ty? Nie wyobrażam sobie że po naszych porodach miało by nie być wątku z wami bardzo sie do was przywyczailam jesteście wspanialymi matkami dajecie cudowne rady i mam nadzieje spotkać sie w tym samym gronie po naszych porodach z maluszkami będziemy wtedy porównywać które dzieciątko ile kupek robi a które śpi więcej