Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z resztą pewnie jak wszystkie dziewczyny z forum :-) czekamy na dobre wieści.... BUUUUZIOLE
wzięłam nospe i się położyłam i około południa było lepiej.... jak mi tylko minęło wzięłam się za pakowanie torby do szpitala bo przekładałam to z dnia na dzień
twierdziłam, że mam jeszcze czas w końcu termin mam na 30 grudnia...

ja też pierwszy miałam naturalnie.. Nie wspominam najlepiej.. Wzieło mnie w niedziele o 23 a urodziłam we wtorek o 23:10.. Miałam bóle a rozwarcie minimalne.. i skończyło się na kroplówce.. 
4Madlen trzymam za was mocno &&&&&&&&&&&&&& Aurelka dobrze ze już jesteś i zdrówka życze;-) Goko odpoczywaj jak tylko mozesz madlin88-witam cie bo nie mialam okazji wcześniej mi sie zdarzają takie bóle ale pije na to magnez i jakoś daje rade:-) Moja córcia w przedszkolu zaraz pędze do gina na ostatnią wizyte w ciaży omówić szczegóły cesarki.... dam wam zanć jak mi poszlo jak wróće życze milego dnia
u nas zimno bylo -5 stopni

Szczerze nie pamiętam jak z Laurą miałam, ale wiem, że podczas całego porodu (licząc od odejścia wód wcale nie czułam żeby się ruszała)
Tyle, że praktycznie miałam wsio w jednym miejscu więc wiedziałam, co, gdzie jest :-) I nie dużo czasu mi to zajęło 
Bo tak na dobrą sprawe za 3 tygodnie będzie donoszona

4madlen powodzenia i szczesliwego rozwiazania ! 

,ale minelo wsio ;-)