reklama

Mamuski grudniowe

Ania również przyłączam się do gratulacji :-)

didor dziękuję za słowa otuchy:-) napiszę co i jak po wizycie.

kiss koniecznie wklej fotkę, będę czekać z niecierpliwością :-)

joanna wiem co czujesz, ja dziś po wypiciu soku z buraka, który notabene pijam od paru dobrych tygodni miałam takie mdłości, że tylko w pozycji leżącej mogłam być przez godzinkę. Cholera wniosek taki, że sok z buraka idzie w odstawkę :blink:

reklama
Witam :)
Kitty ja mam to samo, tak mi twarz obsypało że szok :zawstydzona/y:
ale mam nadzieje że to od tego powiedzenia "dziewczynka odbiera mamie urodę " :P

Ja też mam mega mdłości ale póki czegoś nie zjem
byłam dziś u gin po l4 ale nic nie załatwiłam bo nie miałam swojego nipu
w poniedziałek podejdę do niej :P

hej dziewczyny

ja dziś mega wściekła, niby jestem na L4, a od rana telefony z pracy. Pomyślałaby kto, że ja taka niezastąpiona.

Dla wszystkich walczących z mdłościami polecam herbatę imbirową z miodem. Cudowny specyfik to to nie jest ale mi przyniósł przynajmniej minimalną ulgę, zawsze coś. No i to jedyna herbata od której mnie nie odrzuca.

nathani trzymam kciuki za wizytę u ginia.
Ania_ zdrówka oby choróbsko Cię jednak nie dopadło definitywnie.
misia83 za Ciebie też kciuki trzymam.
lenka21 widzę, że i ty masz 2 muszkieterów w domu jako i ja. :-D Starszy to równolatek mojego Filipka, a młodszy to imiennik mojego roczniaka. :-) śmiesznie się złożyło. Teraz obstawiasz dziewczynę?

dziewczyny macie moze takie lekkie klucie w okolicach jajnikow ?..nie boli,ale takie jakies dziwne uczucie..i co najdziwniejsze czuje po obu stronach..mam nadzieje,ze wsio jest dobrze ;-)

madlen ​miałam, przy rośnięciu macicy różne są odczucia. Czasami też jajniki mnie bolały, czasami miałam taki promieniujący ból od podbrzusza aż nad pępek, a czasami gdzieś w biodro.

Witajcie Kobietki:-)
Na początek witam nowe mamy i gratuluję pozytywnego testu. Trzymam kciuki za wszystkie!!!
Ja dzisiaj mam bóle podbrzusza ( był spokój 3 dni) i mam wrażenie jakby ktoś mi napompował je a do tego plecy mnie bolą. Śpiąca wiecznie jestem, dzisiaj nawet zaspałam do pracy, w południe drzemka na krześle 15 min, jem 5 razy dziennie ale waga stoi w miejscu co mnie cieszy:-D
W pierwszej ciąży przytyłam 30 kg i w tej nie chcę tego błędu powtórzyć:no:

fogia

Rzeczywiście chciałabym dziewczynkę ale najważniejsze żeby było zdrowe, troszkę się martwię jak ogarnę całą trójkę

mam to samo zmartwienie.... i z tym by była dziewczyna i jak ja sobie poradzę.... tylko moi chłopcy już troszkę więksi niż Twoje dzieci... ale z drugiej strony trzeba sobie powtarzać KTO JAK NIE JA????????????? i być dobrej myśli :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry