Fiolka_130
Fanka BB :)
nie no wątpię, mączy mnie już od tygodnia pewnie to te przepowiadające bo są nieprzyjemne ale do wytrzymania
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tam w srodku, troche tez mnie bolalo w plecach ale przeszlo. Narobilam sie dzis, a jeszcze mnie czeka pranie wszystkich zaslon. Ale na szczescie mam narazie tylko 2 firanki
Maz bedzie wieszal, chce wszystko porobic zanim tesciowa przyjedzie.
tzn już od popołudnia prawie 40st., teraz zaczyna spadać więc może wreszcie pośpi dłużej :-( ale i tak jest dzielna bo nie płacze mimo że wszystko ją boli :-( a ja cierpię razem z nią, powiedziała tylko że nawet spać nie może przez to że się źle czuje:-( nie wiem co z jutrem bo przychodzi w przedszkolu Mikołaj a ona tak się cieszyła
:-( no ale zobaczymy co będzie rano
tylko że ja dostałam je już przed porodem i teraz też mam juz kilka zdobyczy
dlatego czuję że godzina 0 już cora bliżej

Basia ja też mam barszczyk w domku mieści sie bo dzidzi potrzebuje zjeść;-) Kasia_s współczuje chorej córci zdrówka dla niej
do naszej dziś już też przyszedł mikołaj i do m i do mnie Nastka sie cieszyla:-) Ciril kochana mocne &&&&&&&&&&&&& za was i czekamy na informacje jak będziesz po tzrymaj sie
Nathani cudny mikołaj
Goko-dałaś czadu z facetami czasem tak jest że mówisz coś a tu jak grochem o ściane uważaj na siebie przy tym skręcaniu;-) przyjemnych mikolajków dla wszystkich:-)