Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od rana miałam milion spraw do załatwienia.... jutro wyjeżdżamy na ślub brata do Warszawy... nie wiem jak to wytrwam bo czuję się fatalnie.... okropnie boli mnie brzuch.....
z pierwszym synem do 7 miesiąca chodziłam w swoich ciuchach a przy drugim już w 2 miesiącu musiałam nosić o rozmiar większe... gdzie po pierwszym porodzie po dwóch tygodniach miałam figurę jak z przed ciąży.... po drugim już zostało 7 na plusie 
Witam wszystkie grudniowki :-)
gratuluje wszystkim mamusiom i zycze nudnych 8 miesiecy
nathani a nie mialas moze krwiaczka takiego po nie udanym zagniezdzeniu dzidziusia nic gin nie wykryl na usg
pytam bo ja tez na tym etapie mialam takie brazowe brudzenia i wyladowalam w szpitalu bo moj gin chuchal na zimne z kuli pierwszej straty (ciaza ta juz byla pod pelna kontrola od samego poczatku) i bylo to brudzenie bo macica sie goila po nie prawidlowym zagniezdzeniu zarodka (czyli przyczepil sie do scianki po czym odkleil sie i przykleil sie w innym miejscu a w tym nie udanym zostal slad tzw ranka) i z tond mialam takie brudzenie
przepraszam ze sie wtacilam mam nadzieje ze nie gniewacie sie buzaki dla was i dzidziolkow

)
Ja się zaczynam martwić co to będzie
Jak byłam z Mikim w ciąży to dopiero w połowie kupiłam spodnie ciążowe bo w swoich się mieściłam a teraz się cieszę na nadchodzące lato bo sukienki luźniejsze powinny na chwilkę wystarczyć 

Lolcia ja myslalam tez ze to tylko moj problem
Znow podbrzusze mnie boli, troche sie dzis zestresowlam moze dlatego ehh