Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wypluwa i krzywi się jakby to było nie wiadomo co. A nie powiem, czasem by się przydało, żeby chwilę pomemlała co innego niż mnie 
a rozpakowanym wolnych rąk i przespanych nocy, humorzastym lepszego humoru a chorowitkom zdrówka 

Ale może faktycznie w naszej paczce byłoby łatwiej szukać
No, a poza tym na pewno nie będzie tu jakiejś autoreklamy 
Obyś w miarę złapała zdrówka przed wyjściem Oleńki 
Moja córcia starsza, ale ona z kolei jeszcze inaczej reaguje, tak, że też mi przykro. Bo np mówi, że bardziej lubię Piotrusia,bo jego noszę na rękach i przytulam, a jej nie, albo, że chciałaby być znów dzidziusiem... Generalnie łazi wszędzie za mną jak pies i jak karmię Piotrka to się przytula z drugiej strony i codziennie mówi mi, że mnie kocha
Staram się jak mogę jej też poświęcać uwagę, ale siłą rzeczy nie da się tyle co Piotrusiowi i co wcześniej, kiedy była tylko ona. Mam nadzieję, że w końcu to zrozumie. Piotrusia też często głaszcze, całuje, chce go brać na rączki, więc jej daję, oczywiście asekuruję ją przy tym. Dużo mi pomaga, przynosi pieluszki, jak Piotruś płacze - daje mu smoczek itp. Jest naprawdę kochana, dlatego tym bardziej mi jej żal, że czuje się nie jako "odepchnięta", choć oczywiście tak nie jest.
A chodzisz prywatnie czy państwowo? Jakieś to dla mnie nie pojęte. To co właściwie on zrobił na tej wizycie? Odhaczył wizyte w książeczce?Aurelka nie bardzo rozumiem niechęci twojego lekarza do zbadaniaA chodzisz prywatnie czy państwowo? Jakieś to dla mnie nie pojęte. To co właściwie on zrobił na tej wizycie? Odhaczył wizyte w książeczce?
/QUOTE]
Państwowo, ale prywatnie ponoć u niego jest tak samo.
Podbija kartę ciąży, pyta czy coś boli - mówię, że jajniki. A on, że już musi boleć. I kazał się umówić na 20 i do widzenia.