bulkaasia
Fanka BB :)
Dzień dobry Kochane:-) Spałam jak niemowlę, bez wstawania na siku,bez bóli aż szok
Już teraz nie czekam aż tak na ten dzień porodu bo tyle sie już nastawiałam a tu ciagle coś. Co ma być to bedzie i z takim podejściem teraz będę sobie czekała.
Lilith zdrówka życzę dla Ciebie i Alanka. CC zrobią Ci na pewno
nathani sen uspakajający i wróżący dobrze. Zdróweczka dla Sarki:-)
Idęjakieś śniadanko zjeść:-)
Już teraz nie czekam aż tak na ten dzień porodu bo tyle sie już nastawiałam a tu ciagle coś. Co ma być to bedzie i z takim podejściem teraz będę sobie czekała.Lilith zdrówka życzę dla Ciebie i Alanka. CC zrobią Ci na pewno

nathani sen uspakajający i wróżący dobrze. Zdróweczka dla Sarki:-)
Idęjakieś śniadanko zjeść:-)
Dziecko się cieszy jak nie wiem co
teraz tylko odmrażać i jeść
Wyspałam się, zjadłam śniadanko, lecę pod prysznic i będę sprzątać. Moje dzieciątko spokojne, z brzuchem nic się nie dzieje, żadnego spinania, żadnych skurczy, a na jutro termin.
Niby już rodziłam, a jestem jak pierworódka
Dzisiaj mnie nic nie boli po tych całotygodniowych porządkach i właśnie dlatego dam sobie ze wszystkim spokój, a nie żeby wieczorem znowu mi nogi i kręgosłup właziły w d... 
U nas w mieście jest sporo takich zajęć, ale np. w mojej szkole rodzenia warsztat płatny 60 zł. Niby nie majątek, i zainwestowałabym, ale wczorajsze kosztowały mnie 2 zł, więc różnica jest duża ;-) Nawet doliczając herbatę w kawiarni, gdzie były zajęcia.