• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski grudniowe

No i dobrze, pomyslec ze jeszcze nam rady dawala, ehhhh

Nathani plecki wchodza do doopy i na odwrot, masakra jakas, ale juz teraz zaciskam nogi do po swietach lub styczen. Choc umilam sobie czas z mezulem przy wywolywaniu, a on szczesliwy :-D

Teraz mam inny problem, dziewczyny ratuuuujcie:szok:
Tydzien temu przyjechala babcia, wszystko bylo ok do poniedzialku. Moja corka od poniedzialku regularnie budzi sie 1:30-2 i po wczorajszej nocce mialam wrazenie, ze sie wyspala. Juz w desperacji ok 3 dalam jej jesc i maz ja uspal. Pampka tez zmienilam, zeby miala sucho. Wczesniej zasypila trzymajac mnie za reke, jak sie obrucila to puszczala reke, ja jeszcze siedzialam i wychodzilam jak spala, ale wczoraj to masakra:angry:
Wszystko nam sie zbieglo w jednym czasie, przyjazd babci, zeby, chodzenie samodzielne bo juz coraz odwazniejsza jest i chodzi od mamy do taty i od mebli tez juz puszcza sie. Tak myslalam, zeby ja wziac do siebie do lozka, ale boje sie ze po pierwsze ona zawsze w nim szaleje to moge zapomniec o spaniu, a po drugie zaraz synek bedzie i w czworke w jednym lozku ciezko bedzie. Co mam robic?
Maz do niej wstaje po kilka razy, bo czasem gubi smoka i wystarczy jej podac, ale po tej pierwszej juz koniec. Wczoraj to wstawala w lozeczku i pokazywala gdzie mama ma oko, po ciemku....

reklama
Sarka moja mala w ciagu dnia ma sporo momentow ze nie spi, Wiec sie bawimy. Wczoraj byla zabawa z grzechotka, slicznie glowe przekrecala za jej dzwiekiem. W nocy spi, nudzi sie Na karmienie o 2 I spi do rana

Co do podejrzen to teraz kazda z nas bedzie z dystansem podchodzic do czesci wpisow. I bedziemy duzo ostrozniejsze z otwartoscia. Dzis mi sie z tego smiac chce a szczegolnie ze Po raz pierwszy przed wczoraj ja skomentowalam;)

Basia mi sie wydaje ze mala musi "odchorowac" pobyt babci, Wiec spokojnie daj jej dzien lub dwa. Maya kazde zmiany I postepy rozwojowe tak wlasnie odreagowywala

Milego dnia a ja ide sobie I Mayi zrobic ryz z jablkami

Ostatnia edycja:
Witam :)
To ładna historia z tą mummy, mi jej posty też od początku wydawały sie jakieś takie podejrzane i przesłodzone, nie dało się tego czytać aż, poza tym bardzo czesto się powtarzała :cool: i słodziła za duzo, no ale co zrobić niestety to jest internet nie widzimy się ani nic więc każdy może być kim chce tylko PO CO tak oszukiwać :eek: normalne osoby tak nie robią, widocznie musi mieć jakieś zaburzenia osobowości...

U mnie nadal cisza aczkolwiek zaczęło mnie coś tak delikatnie kuć w podbrzuszu, tak jakby w tej szyjce, może coś się zaczyna "przygotowywać".
Dziś ubieram choinke ze swoim M. ale najpierw musimy iść połazic po sklepach i poszukać jakiegoś okazu, jeszcze nie wiemy czy sztuczną czy prawdziwą ;-) nie możemy się póki co zdecydować.

Potwierdzam słowa Fifki, MUMMY TO OSZUSTKA - została zdemaskowana zarówno na forum Mamopedii jak i na dziecko-info-rodzice.pl - - PRZESTAŃ OKŁAMYWAĆ I SZANTAŻOWAĆ EMOCJOINALNIE INNE DZIEWCZYNY bo zostanie to zgłoszone na POLICJE ! Tak samo jak to, ze kradłaś zdjęcia cudzych dzieci i podawałaś je jako swoje.

Czy któras z Was tu dziewczyny widziała jej brzuszek wraz z twarza ? Czy któras z was widziała jej KOMPLETNĄ rodzinę ?
Mummy nie mieszka także w USA - wysłałam jej kiedyś COŚ i to coś wróciło do mnie ze stanow z adnotacja, że takowy adres nie istnieje !!
Kiedy na naszym forum jakies dziecko zachorowalo to jej automatycznie tez - od razu sciemniala, ze jej dziecko umiera, zebysmy tylko kciuki trzymaly ! Wymienilam z ta osoba od czerwca do pazdziernika prawie 700 meili ! W których gó..o ją obchodziły moje sprawy ale ważne abym była wiernym "czytaczem" jej głupot a kiedy tylko nie odpisywałam to natychmiast szantażowała emocjonalnie, że przez to, że nie odpisałam to dostała skurczów i wylądowała na porodówce.
MEIL TEN zostanie wysłany także do administracji tegoż forum. Nasza administracja natychmiast zareagowała i usunęła dyscyplinarnie tego wrzoda !

No skoro juz ja usuneli czy zbanowali tutaj to nie ma co roztrzasac i psuc sobie swiatecznego nastroju. Wszedzie takie osoby sie pojawiaja, miala bujna wyobraznie, widocznie takie cukierkowe zycie jej sie marzylo.

Ja dzis robie farsze na pierogi i uszka. Nie wyspana jestem, corka niby zmeczona, ziewa na okraglo oczy trze, a jak sie ja probuje uspac to gada w najlepsze. Nie chcialabym jej futrowac nurofenem, a czopkow zadnych nie mam. Jedynie dentinox n na dziasla. Nie wiem juz co robic. Juz nawet pokusilam sie o szukanie info o jakims skoku rozwojowym co moglby teraz byc:angry:

Dzień dobry. :)

Ja od 12 na mieście byłam i dopiero wróciłam. :eek: Takie zakupy to już nie dla mnie.
Jeszcze koło 19 jadę do innego miasta do większego sklepu typu auchan. I jutro od rana znowu latanie po sklepach, to jest straszne.
Mieliśmy nie robić prezentów nikomu, ale ja stwierdziłam, że to tak głupio - my od wszystkich dostaniemy, a oni od nas nie. I tak się zmobilizowałam. :)
Mam tylko dylemat z teściową, bo nie wiem co mam jej kupić. Myślałam o jakimś kremie +45, ale siostry M stwierdziły, że teściowa może to źle odebrać.. :p
Macie może jakieś pomysły?

reklama
Ja kupiłam teściowej właśnie taki zestaw kosmetyków 50+ ;-) później troche żałowałam bo mogliśmy jej kupić patelnie :cool: ale jeszcze się nadarzy okazja

Mały mi tak wierci w brzuchu i do tego czuje go tak nisko jakby miał zaraz wylecieć ;/ czuje straszny dyskomfort podczas chodzenia czy stania :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry