reklama

Mamuski grudniowe

Cześć dziewczyny, nie zaglądałam na forum wczoraj i dziś miałam multum zaległości do poczytania:-)
Nowe mamusie serdecznie witam, rozgłoście się u nas :-)
madlen ale ci zazdroszczę tych paru chwil odpoczynku w Krynicy, super, że udało ci się męża namówić, w końcu i on odpocznie.
My wczoraj grilowaliśmy i w sumie większość dnia spędziłam na dworze, dziś też mam taki zamiar, w końcu trzeba korzystać póki pogoda sprzyja. Jeszcze nigdy kiełbaska i szaszłyki nie smakowały mi tak jak teraz. :-)

Dziewczyny lekarz kazał zrobić mi badania typu:
-stężenie glukozy we krwi,
-VDRL,
-HIV,
-HBs,
-HCV,
-toxoplazmoza
i w związku z tym mam pytanie, czy na wyniki tych badań długo się czeka? Pytam bo wizytę mam 17 maja i zastanawiam się kiedy iść na badania, żeby mieć wyniki na czas.

lolcia ja też nie jestem w stanie być na forum na bieżąco, ale nic się nie martw nadrobimy jakoś.:-)

reklama
Misia83 na te badania nie trzeba długo czekać, z tego co pamiętam to wszystko na drugi dzień już jest. A nawet tego samego dnia, zależy czy laboratorium samo bada, czy gdzieś wysyła.

Też mam skierowanie na podstawowe badania i zastanawiam się czy zrobić to jutro
czy przed wizytą 15 maja ?
W sumie jakby coś wyszło wczesniej to chyba lepiej ale z drugiej strony..
hmm sama nie wiem
U nas lenistwo pełną parą. niedawno zjadłam kanapeczki zrobione przez męża :P
zaraz idę się szykować i przydałoby się jakiś spacer zaliczyć.
Mnie coś głowa zaczyna meczyć :/
Pozdrawiam :)

My właśnie po obiadku, był rosołek, ziemniaczki zapiekane, surówka z jabłka i marchewki i kurczaczek, a teraz idę się odświeżyć i wybieramy się do kościółka i na spacer :-) Miłego popołudnia

Chyba jedyne co warto znać od samego początku to cukier... Bo na to czasami możemy coś poradzić same, a na inne wrednoty już nie. Ja miałam cukrzycę ciążową i wystarczyła tylko dietka, ale jak sobie przypomnę to mierzenie glukometrem po każdym posiłku... ech ;-p

my już też po obiadku i cieście...jakaś się czuje zaniedbana ;-( nic mi sie nie chce kompletnie nic:no: tez mam skierowanie na badania pełno ich tam dr.; powypisywał i zastanawiam czy jutro nasze laboratorium czynne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry