Fiolka_130
Fanka BB :)
Tak mi mówiła że po prostu to jest za cięzkie dla takiego malucha kiedyś mieli manie na punkcie wagi dziecka i pchali kasze aby tylko pulpecik, przez to jelitka nie wyrabiały
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no chyba ze w polskich;-)Mnie korci dac mapemu juto kleik ryzowy ale troche sie boje czy jelitka poradza bo mial jednak dowc dlugo mega kolke. Do ukonczenia 4 mc brakuje nam 11 dni ale sie boje.. wczoraj kupilam kpeik ryzowy i kaszke malinowa oba po 4 mc. W szafce czeka tez jabuszko i przyslali nam marchewke z ryzem. Ale najpierw kleik. Lil, Sarka, Cinamona widze ze te nasze dzieciaczki zarte nie sa. Moj dzis jadl dwa razy po 40 ml i wiecej ani rusz. Wazy juz 6,6 ale czasami tez roznie przybiera. Raz to nawet 650 w dwa tygodnie a pozniej w kolejne dwa tygodnie 350 wiec roznica kolosalna. A ile wazy takie roczne dziecko? Bo jak nasze tyle juz waza to na roczek to beda klocki czy moze zwolnia przybieranie na wadze?Ja mialam isc na spacer ale leb mi pekal?, dlatego ubralam malego i okno otworzylam. Zasnal i spi juz 1,5 hoczywiscie juz dawno okno zakmniete. A ja bynajmniej poprasowalam i obiad ugotowalam. I mam czas na bb
bo do jego 3 mc to nie mialam czasu na nic. Teraz sie ogarniam. I stwierdzam ze najgorsze sa te 3 mc. Pozniej dziecko juz bardzo kumate i zabawi sie samo i w ogole.ale mi wypracowanie wyszlo.a powiedzcie bo juz pytalam i nikt nie odp. Iile razy przepajacie dzieci? Pytam mamy butelkowe bo piersia to nie trzeba.
i dałam jej ta butelkę z wodą i tak sobie ciumkała, ciumkała, ja myslałam że wypiła szybko całą, a się okazało że bokiem nam wszystko prawie wylało
Także szybko do domku i zmiana bo cały bodziak zalany na plecach, brzuchu no i kombinezon też.
w każdym razie jak nie muszę brać tego do ust to jakoś znoszę, gorzej z myciem tego ustrojstwa
tylko się wkurzyłam bo mi wczoraj taniej powiedzieli (cena sprzed 2 lat
) tak to bym zamówiła na allegro 

hehe w kąpieli wodnej lub w podgrzewaczuVivienne ja wkładam do szklanki z wrzątkiem ta koncowke
a mam pytanie do Ciebie. wczoraj mnie omineło jedno karmienie a jak wróciłam musiałam odciagnac mleko i mam 2 butelki stoja w lodówce.
jak Ty to przygrzewałas![]()

wczoraj za to wcale nie chciał takze róznie różniście to bywa, ale jak dostaje i moje mleko jeszcze to ono bardziej wodniste i może tak nie potrzebuje.
mm nie szkoda mi wylewać ale tego tak i tak w niego potem wmuszam ale i tak jest twardy nie nie ustąpi
pisząc to właśnie sobie uświadomiłam, że może dlatego tego mleka pić nie chciał 
ale gruba nie jest, taka w sam raz
ale na dworze to pewnie dlatego. Zaraz jakis obiad zrobie, dla Majci zupke ugotowalam na miesku z indyka, wczoraj mi pol duzego talerza zjadla, tak jej smakowalo. Musze ta moja Maje zwazyc, ona drobniutka jest. A Mateuszek to juz pewnie ponad 6 kg wazy
Ciekawa jestem czy Mati szybciej siadzie niz Majeczka, ale podejrzewam, ze tak, on juz calkiem ladnie glowe trzyma a ma dopiero 9 tygodni.