Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aniu wlasnie nie wiem..bo wczoraj mi powiedzieli,ze ciaza jest mlodsza..,za 4tyg.pojde to mi dokladnie powiedza co i jak...wczesniej jak sobie liczylam to termin mialam na 6.12,a wczoraj mi powiedzieli,ze 12.12.,na razie moje male ,wielkie szczescie ma 17.2mm ;-)
madlen dla mnie niegazowana bez smaku a piłam litrami. teraz nic nie ma smaku. najbardziej smakuje mi herbatka z cytryna bulkasia ja w listopadzie 35 ( rocznik 77)
My już mamy dla chłopczyka :-) Jak będzie chłopczyk będzie Ksawier:-) To już ustalone jak z Luśką w ciąży byłam :-) Ale tak ogólnie to jeszcze na temat imion nie rozmawialiśmy :-)
Madlen macie jeszcze dużo czasu aby dojść do porozumienia
Dla dziewczynki też mamy Lena a dla chłopca Adrian/Miłosz/Tymoteusz ale szukamy dalej dla chłopca bo są jak na razie w miarę fajne ale do końca nie na 100%.