reklama

Mamuski grudniowe

Witam sie z rana już po śniadanku:-)
Wiolka witaj :-) I spokojnych 7 juz miesięcy :-)
Bulkaasia mi jak na razie waga stoi, zobaczymy we wtorek.
Noukie super, że imrezka udana:-)
MamaPatryka tule mocno.... Tak jak Asia mówi, najważnejsze, że nie doszło do żadnej infekcji :-) A teraz odpoczywaj, i trzymam kciuki żebyś ponownie została szczęśliwą mamusią:-)

reklama
Dziendobry:tak:

MamoPatryka tule mocno, trzymaj sie kochana.

No i mniej przyjemna czesc tygodnia trzeba zaczac, do pracy:sorry: na szczescie pracuje tylko do srody w tym tygodniu:tak:

Milego dnia:-)

Dzień dobry bo słoneczny :tak: Wczoraj oglądałam Must be the music i tak się wybiłam ze spania, że koło północy dopiero padłam a dziś pobudka o 6 :sorry: Za chwilkę mykam na badania a taka już głodna jestem :-D
Wiolka witaj i rozgość się :tak:
MamaPatryka tulę mocno. Przykro mi, że musiałaś dwa razy przechodzić przez to wszystko. Teraz odpocznij i nabieraj sił na kolejną ciąże tym razem szczęśliwie donoszoną :tak:
Ania zazdroszczę śniadanka :-D

Ja zasnełam na drugiej reklammie Must be the music..... I nie wiem kto wygrał:-D
Nie dość, że zasnęłam na programie, to jeszcze w soczewkach....:-)

Dzień dobry Joanna_Z widocznie ten rocznik 2006 jest taki niesamowicie wygadany:-) MamaPatryka-trzymaj sie tule;-) Lolcia-zazwyczaj człowiek jest niesamowicie głodny jak idzie na badania:tak: Noukie-mam nadzieje że szybko ci czas do środy zleci i będziesz mogła oddychnąć Ania-ja też już jestem pozniadanku staram sie rano coś zjeść bo zawsze jak oczy otworze to ssie mnie w żołądku:sorry: Moja córa już w przedszkolu mam nadzieje że dobrze jej dzień minie ja zjadłam śniadanko zaniedługo musze iść na zakupy i brać sie za sprzatanie w domu a najchetniej bym sie jeszcze przespała bo męczy mnie senność a jak mała była w domu z ospą to cały czas coś i nie było kiedy ale tak to już jest miłego dnia wszystkim

Witam wszystkich o poranku. Dopiero wstalam a tu zaraz trzeba Maye do szkoly zaprowadzic. Wczoraj wyjezdzila sie na rowerze, pokibicowala tacie na meczu I jeszcze spi. Dzis strasznie duzo spraw do zalatwienia oby udalo sie zalatwie wszystko:)
Milego cieple go slonecznego dnia wszystkim

Ależ ja mam stersa przed jutrzejszą wizytą...... Masakra.... Będę Wam dziś marudzić:-(

A co z goko dawno jej nie widziałam, albo cuś przoczyłam :-)

Ania-Anastazje mi przywożą z przedszkola więc mam czas do 16 może nie całej żeby to było takie proste od zeszłego tygodnia walcze z zapaleniem gardła a dziś to już mnie po prostu dusi to gardło a boli tak że nawet sie odkaszleć nie moge:wściekła/y: masz wizyte jutro?Ja w czwartek będzie dobrze Joanna_Z mam nadzieje że uda cie sie wszystko pozałatwiać;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry