reklama

Mamuski grudniowe

IgG wyszło mi aż 650 dlatego sie martwię, IgM nie robiłam lekarz nadal się nie odzywa jak nie zadzwoni to jutro z rana jadę do labolatorium i niech mi zrobią IgM, taki wysoki wynik wskazuje że albo niedawno przechodziłam albo aktualnie przechgodzę już sie wszystkiego naczytałam i już mam dosyć

reklama
Cześć piękne :-)
Jejku ale wy się tu rozpisałyście. Staram się was podczytywać codziennie, ale i tak zawsze z 3-4 strony mam do nadrobienia :szok:

MamoPatryka trzymaj się. To się wszystkim łatwo mówi, ale nie zwracaj uwagi na otoczenie, masz prawo do żałoby. Do mnie po śmierci Zuzi przyszła położna i powiedziała, że nie mam prawa płakać, bo nie zdążyłam się jeszcze do niej przyzwyczaić. Nie rozumiem ludzi... Jesteśmy matkami od samego poczęcia i mamy prawo opłakać dziecko. Współczuję też tej sytuacji ze szpitalem. Modlę się, żebyś już niedługo zobaczyła ponownie dwie krechy na teście i żeby wszystko skończyło się szczęśliwie.

Zazdroszczę tym, co oglądają sobie teraz bijące serduszka. Najbliższe usg to pewnie będę miała dopiero przy prenatalnych...

Lenka bedzie dobrze musi:-)

Asia no to fajnie:rofl2:

Wiolka nasze geny tez czyste, ten rodzaj amc co ma moj synek jest 1 na 10000 tys:sorry: przyczyna nie znana, jakis blad natury:eek: a u Was jakas przyczyne znalezli????
Moj maly na rehabilitacji ma kolezanke z rozszepem, sliczna dzielna dziewczynka:-)
Ja bylam z malym w domku, do trzech lat, maly poszedl do przedszkola, wiec i ja wkoncu poszlam do pracy:)

Ja juz po spacerze z malym i po kapieli ide cos luknac w tv;-) milego wieczorku dziewczyny:tak:

Ostatnia edycja:
Bylam u lekarza i fatalnie sie czuje wiec pisze Wam z telefonu lezac w lozku.
Dzidzia jest x1 :) cala i zdrowa. Zarodek ma 11,6mm i wszystko gra. Wiek ciazy taki sam jak z OM czyli 7t3d. Mam oczywiscie jakies bakterie- dostalam globulki. Kolejna wizyta 4.06 mam zrobic morfologie,ob i glukoze.

AISHA
Odnosnie anemii to ja mam ja od 10lat i zyje. Anemia jest w wiekszosci przypadkow spowodowana niedoborem zelaza takze jedz duzo zielonego oraz czerwnego miesa typu watrobka. Jesli faktycznie wyniki masz marne to lekarz przepisze Ci tabletki.

Ostatnia edycja:
Nouki-u nas nie znaleźli przyczyny powiedzieli że na nas padło po prostu i już a drugie dziecko napewno bedzie zdrowe Nastka nasza też jest śliczna mądra zaczela mówić jak miała roczek proste zdania umiała a później już na okrągło gadała i tak jej zostało od września chodzi do zwyklego przedszkola tylko do klasy integracyjnej świetnie sobie radzi szybko sie uczy teraz w czwartek mam wizyte i chyba usg genetyczne i boje sie ale staram sie o tym nie myślec właśnie od dziś uczymy sie wierszyka na dzień matki do przedszkola:-) Liwus-odnosnie watróbki to podobno w ciąży trzeba z nia uwazać tak słyszałam

Wiolka ja mialam na mysli watrobke smazona,inna by mi przez gardlo nie przeszla. Ale ogolnie nie mozna jesc miesa surowego czyli metka czy tatar odopadaja a to super zrodlo zelaza.
Ja ze swoja anemia nauczylam sie zyc,zawsze mam w domu zelazo w tabletkach i co jakis czas biore. Lekarze stwierdzili ze taka moja uroda ze wszystkie wyniki w tym glownie Hb mam na granicy. W lutym oddawalam szpik honorowo a potem okazalo sie ze mi Hb spadlo do 7,2 gdzie norma jest od 12 i dostalam dozylnie zelazo i od tej pory jakos sie trzyma.

reklama
Aisha ja co prawda nie mdleje ale często mam zawroty glowy i najwieksze pod prysznicem wlasnie... I uważaj na cieplą wodę bo mi gin powiedział ze maksymalnie mozna kapac sie w wodzie o temperaturze do max 38 stopni czyli nie jeakas super ciepla...
Lenka bądz dobrej mysli, bedzie dobrze, toxoplazmoza niekoniecznie musi dojsc do dzidzi, trzymam kciuki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry