reklama

Mamuski grudniowe

BIJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widziałam, słyszałam, przepływy krwi pokazał :-D
Dzidzia ma 1.21cm, w 3d pokazał:-D

I teraz nie wiem do którego chodzić... Przepisał dupka i mam go brać 2x dziennie... Ale jak już biore jakiś czas, to nie wiem, czy nie za dużo będzie...

reklama
Ania super:-), a ginka wybierz tego, który Ci bardziej odpowiada jako lekarz, który jest konkretny i rzeczowy i odpowiada na wszystkie pytania i który dał Ci numer tel. z przyzwoleniem na dzwonienie o każdej porze dnia i nocy - to bardzo ważne...
Barzdo się cieszę... a sama do czwartku szału dostanę:no:

Ania gratuluję serduszka!! piękny widok.

Misia - test Pappa robi się z krwi i nie jest inwazyjny. Ale wg mnie nie ma sensu go robić przez 35 rz - kosztuje chyba z 500 zł i podają Ci tylko jakie jest ryzyko wystąpienia różnych zespołów genetycznych.
Jeżeli ryzyko jest wysokie wtedy zleca Ci badania inwazyjne - a to juz duże ryzyko.
My podjęliśmy decyzje że nawet jakby miało nie być wszystko dobrze to i tak będziemy rodzić, więc nie robię tych badań.

dziewczyny gratuluje wam udanych wizyt i bijacych serduszek :happy2::happy2::happy2: i oby kazda wizyta byla tak udana...zycze tego wam i sobie :)))

a mi dzisiaj snilo sie ,ze urodzilam..dziewczynke..mala,slodka kruszynka..,wszystko bylo dobrze tylko ze ja niczego dla niej nie mialam..ani ubranek,pieluszek,butelek..doslownie nic..i ubralam ja w takie stare,sprane rzeczy..nawet nie wiem skad je wzielam..:szok:..co za sen..,a pozniej spac w nocy nie moglam..:-(

Witam was wszystkie,
Ja juz z powrotem na hiszpanskiej ziemi ale jeszcze nie w domu.
Wczoraj jak samolot podchodzil do ladowania strasznie trzeslo i fatalnie sie czulam, myslalam ze zwymiotuje.
Jestesmy u tesciow w odwiedzinach. Ach jak sie ciesza z fasolki, to bedzie ich pierwszy wnuk lub wnuczka:-)
Czuje sie dzisiaj srednio wiec nie wiem czy uda mi sie wszystko nadrobic.
Wszystkim, ktore maja wizyte za soba gratuluje udanych wizyt i bijacych serduszek.
A za te z Was, ktore czekaj w najblizszm czasie na wizyte, 3mam mocno kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry