Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
znalazłam właśnie w książce co to może oznaczac... Generalnie chodzi o to, że łożysko umiejscawia sie w dolnej części macicy i nazywa sie to łożyskiem przodującym... Dopóki jeszcze nie jest łożyskiem czyli do 16 tygodnia nie ma się co martwić. Są różne rodzaje przodującego łożyska, z ktorych najniebezpieczniejsze jest centralnie przodujące bo zachodzi na kanał szyjki macicy i w związku z tym trzeba leżeć, pojawiają sie krwawienia i bardzo często dziewczyny leza do konca w szpitalu... Dodatkowo porod naturalny jest niemozliwy... Jednakw moim przypadku na razie nie ma sie co martwic bo do szyjki jeszcze nie dochodzi i moze nie dojsc bo bardzo czesto jest tak, ze przesuwa sie w gore wraz ze wzrostem macicy wiec chyba nie bede panikowacbede wiedziec wiecej na nastepnej wizycie bo już sie wykształci do końca i bedzie mozna porównac czy sie przeunelo troszke chociaz czy nie... Jesli nie, to wtedy pójde na konsultacje do innego gina. O tak postanowilam
wiec na razie nie panikuję ale Wasze kciuki na pewno sie przydadzą
))

r e w e l k a
oj bido ty, miejmy nadzieję że niedługo odpuścipobiłam rekord 3 razy już wymiotowałam
będzie dobrze