Ankka02 - napisalas ''mój gin odradza latanie. Już kiedyś sam z siebie mówił, że przy locie dostajemy kilkakrotną dawkę rentgena, a przecież w ciąży nie powinno się prześwietlać bez potrzeby'' - to skad sa te dawki rentgena? sorry ja zrozumialam ze niby w bramkach bo gdzie indziej?? nie rozumiem co tzn dostac kilkukrotna dawke rentgena przy locie. siedzac w samolocie? co nas tam przeswietla? sorry ze nalegam ale ten temat mnie interesuje bo latam
Margot1 sorki, ale nie wiem o co doktorkowi chodziło dokładnie. Może jak samolot się wznosi to się tworzy jakiś rezonans wewnątrz kabiny i to jest jak dawka rentgena? Nie chcę robić zamieszania, ktoś pytał, to napisałam co powiedział mój gin i tyle

zobaczymy jak nam to pójdzie mam nadzieje że sie nie zrazi do dentysty i że jakoś to wszyscy przeżyjemy
zobaczymy jak nam to pójdzie mam nadzieje że sie nie zrazi do dentysty i że jakoś to wszyscy przeżyjemy robi sie stan zapalny i nie mamy wyjścia jak będe na siłach to napisze jak wróce jak nam poszło Cinamona gratuluje serdecznie:-)
robi sie stan zapalny i nie mamy wyjścia jak będe na siłach to napisze jak wróce jak nam poszło Cinamona gratuluje serdecznie:-)