Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam, Nathani gratuluję raz jeszcze udanej wizyty :-) Włosy już ufarbowane, wyszło jak zawsze fajnie.
Mam pytanie do dziewczyn które są na L4 czy zgłaszacie lekarzowi albo do Zus-u, że wyjeżdżacie na wakacje?
Fiolka znalazłam na necie takie witaminki zobacz sobie linka www.prenatale.pl/produkty/preparat-na-rozwoj-mozgu-i-siatkowki-oka-dziecka-prenatal-dha te napewno możesz brać do tego kwasu foliowego, który przyjmujesz bo z tym tranem to ja sama nie wiem. Jednak dla pewności spytaj lekarza.
Obiadek zjedzony a córka teraz przygotowuje deserk - lody (znowu):-);-)
Bulkasia ona nie boi sie dentysty i nie chcieliśmy żeby sie zraziła bo zawsze borowanie bez znieczulenia dlatego chcieliśmy dobrego dentyste ale bardzo zadowolona wyszła i jeszcze dziś wróżka zębuszka jej prezent przyniosla to mówi że możemy iść znowu wyrwać zęba
Ja byłam z małą na mieście i się załatwiłam schodząc z jednych schodów, a raczej zjeżdżając
Śliskie jakieś były, ja w sandałkach, jakoś mi się noga obsunęła i żeby nie polecieć przodem w dół, klapłam na plecy. Efekt jest taki, że bolą mnie plecy i noga i najadłam się strachu
Plecy mąż wymasuje jak wróci z pracy. Mam nadzieję tylko, że dzidzi się nic nie stało. Brzuch nie boli, czuję ruchy, więc powinno być dobrze. Odkąd wróciłam, nic nie robię, żeby się już nie przemęczać. Ale stres