wiolka23
Fanka BB :)
Ruda-iza,Fiolka,Madlen-u nas mała też miala poł roku jak powiedziala pierwsze słowo a roczek miala i budowala proste zdania tak ze mogliśmy sie z nią dogadać a później to tak poszło ze żadne z nas nie pamięta jak to było kiedy nie mówiła
mąż sie śmieje że
to przezemnie bo jak bylam w ciąży to mówilam do brzucha a jak sie urodzila to godzinami jej bajki opowiadalam i mówilam do niej wszystko co robie
tak to jest z dziećmi upeiklam racuchy i normalnie sie prawie w kuchni ugotowałam
tak sie zastanawiam ile mnie ta kosmtyczka dziś czasu będzie malowała mam nadzieje ze niedlugo nie lubie tak siedzieć
Vivienne-poprostu zaakceptowala pomysl taty
odpoczniesz jak będzie już po przeprowadzce jak sie poukladacie,najważniejsze że jest gdzie iść;-) Fiolka-moze przez te upaly pijesz dużo?móą że nudności nieraz powoduje poprostu duszność
mam nadzieje ze ci sie polepszy samopoczucie
Moja aparatka cały czas kopie kiedy to dziecko śpi to ja nie wiem
mąż sie śmieje że
to przezemnie bo jak bylam w ciąży to mówilam do brzucha a jak sie urodzila to godzinami jej bajki opowiadalam i mówilam do niej wszystko co robie
tak to jest z dziećmi upeiklam racuchy i normalnie sie prawie w kuchni ugotowałam
tak sie zastanawiam ile mnie ta kosmtyczka dziś czasu będzie malowała mam nadzieje ze niedlugo nie lubie tak siedzieć
Vivienne-poprostu zaakceptowala pomysl taty
odpoczniesz jak będzie już po przeprowadzce jak sie poukladacie,najważniejsze że jest gdzie iść;-) Fiolka-moze przez te upaly pijesz dużo?móą że nudności nieraz powoduje poprostu duszność
mam nadzieje ze ci sie polepszy samopoczucie
Moja aparatka cały czas kopie kiedy to dziecko śpi to ja nie wiem