Fiolka_130
Fanka BB :)
Chyba (do wizyty nie będę spokojna
) czułam malucha i to pare razy,
skakanie i dwa kopniaki na dodatek bez przykładania ręki
) czułam malucha i to pare razy, skakanie i dwa kopniaki na dodatek bez przykładania ręki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) czułam malucha i to pare razy, 

, a z racji ciąży z łaską "wcisnąć mnie chciała pomiędzy pacjentki za m-c. A lekarzy gin w ośrodku jest paru
No z racji tego wszystkie badania płatne niestety 
Tak było z Iduśką moją. Miałam termin na 16 czerwiec, a urodziła się 3 lipca, po drugim wywołaniu (po pierwszym po oksyt. zasnęła jak kamień na 12 godzin). Teraz mi wychodzi 5 w porywach do 8 grudnia, a jak Pitrek wylezie do 16 to się będę cieszyć :-)

tez pije magnez;-)

jutro w domku, ale dwie kumpele wpadna;-)
J
chodze na nfz do gina na miejscu ale też mam wykupione ubezpieczenie w Luxmedzie i moge tam chodzić na prywatne wizyty i usg ale tu mam na miejscu a do krakowa musialabym dojeżdżać co mi sie za bardzo nie oplaca mam tam wszystkich specjalistów placimy za to ale ani razu nie korzystaliśmy bo z małą też chodzimy prywatnie do ortopedy ale niestety inna klinika i nasze ubezpieczenie tam juz nie obejmuje wiec tu place 115zł na miesiac a z małą 150 teraz wizyta zdziercy francowaci