reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

hej,
jestem nowa na forum. 12 kwietnia zrobilam test, 26 kwietnia pierwsza wizyta na usg na potwierdzenie. tylko mam problem gdyz w niedziele dostalam strasznej wysypki na rekach nogach i plecach. po kilku godzinach przeobrazlila sie w plamy. zniknela po jednym dniu, bylam u lekarza, dostalam skierowanie na badanie krwi, moze jutro bedzie wynik. ale bardzo sie martwie co to bylo.
czy ktoras z was miala taki objaw, prosze podpowiedzcie,
nie robilam dodatkowych szczepien na rozyczke. bylam szczepiona w wieku 12 lat. teraz mam 29.

prosze podzielcie sie swoimi doswiadczeniami.

reklama
dziekuje.
mam wielka nadzieje ze to uczulenie... ale w zasadzie na nic nie jestem uczulona. nigdy takie rewelacje sie nie pojawialy. dlatego jested przerazona. czy szczepilyscie sie dodatkowo na rozyczke i inne przed ciaza?

didor ja tez nie mam alergii,a w ciazy dostawalam wysypke od mandarynek ;-)
ja na nic nie bylam szczepiona przed ciaza ,ostatnie szczepionki mialam jak bylam mala dziewczynka :tak:

Misia mój młody na roczek od chrzesnego dostał takie autko, na którym może jeździć sam a można go pchać bo ma ten kij w zestawie.
JEŹDZIK Auto MASTER Kołyska Mp3 ARTI *4 kol. (2267413680) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dla mnie troszkę niewypał bo my prawie takie samo daliśmy ich dziecku na pierwszy roczek i młody dostał to autko w spadku więc mamy 2. Ale ja polecam rowerek coś takiego:
Rowerek UFO baldachim pchacz kołyska (2266592204) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jejku nawet nie wiedziałam, że są takie cuda dla dzieciaków teraz :-) Dziękuję za pomoc, mi też ten rowerek jakoś tak lepiej się podoba.

Te wysyłki to chyba sprawa normalna, bo kilka razy o tym czytałam. Ja szczepilam sie przeciw rozyczce z 10 lat temu, ale choć tu wnuk tez mnie ostatnio szczepili bo oni uważają ze nalezy sie szczepień co 10 lat a nie tak ja w pl w szkole a potem już nic.
ja na rozyczce nie chorowałam

Jeju jak tu dziś brzydko lejeiwieje masakra normalnie jakaś

ah
dziekuje bardzo ci za odpowiedz
mniejmy nadzieje ze u mnie to tez bardziej uczulenie anizeli ... ah

joanna u nas przebija sie slonko,ale i tak jest zimno .czekam na wiosne,ale cos nie moge sie jej doczekac :-D..chociaz juz u nas byly upaly :tak:
dior bedzie dobrze,tylko nic sobie nie wkrecaj ;-)
misia dla dzieciaczkow jest tyle fajowych rzeczy,ze oczoplasu mozna dostac :-D,tylko miec kase i kupowac ;-)

reklama
Do góry