Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

suwaczki są ustawione na cesarkę więc tygodnie nie są na nich wiarygodne
rewelacja to to nie jest ale da sie przeżyc
My wczoraj pojechaliśmy ze znajmomy do obi i później do tesco wróciliśmy późno padłam wyykończona do łóżka
milego dnia wszystkim

...po sn nikt cie nie bada...jedynie w szpitalu i pozniej w domu polozna zagalda w krocze..pierwsze badanie jest po pologu,jak zglosisz sie do gina ,chyba ,ze cos sie dzieje,to wtedy badaja..,ale lepiej zeby tego badania nie bylo za szybko,bo ponoc bol okropny..moja znajoma miala i powiedziala,ze wolalaby 5razy rodzic ,niz byc zaraz po porodzie badana
...
najwazniejsza regula to chyba taka zeby jeden bol nie trwal zbyt dlugo w danym miejscu, klucia maja rozna przyczyne, albo to najzwyczajniej ucisk maluszka, albo infekcja, albo rozszerzanie sie miednicy, wiazadel albo i skracanie sie szyjki macicy, ciezko zgadnac co tam sie w tym naszym ciele dzieje

a jeszcze co do tej lewatywy.. myślicie ze bez tego się nie obejdzie?moja psiółka nie robiła sobie ani jej nie zrobili bo nie chciała i niespodzianek nie było, jakoś dała radę
ale właśnie słyszałam że róznie to bywa.. no a jak poród jest nagły niespodziewany?co wtedy robić? różnie może być np w moim przypadku bo mam pessar i krótką szyjkę..
a tak w ogóle to mój gin mówi, że jeśli nie zacznę za wcześnie rodzić to planowo dwa tyg przed terminem zdejmie mi krążek.. a ja mam stracha, że od razu zacznę rodzić.. czy któraś z Was miła może pessar i jak to było?albo może ktoraś z Waszych znajomych coś opowiadała?
buziaki