Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

suwaczki są ustawione na cesarkę więc tygodnie nie są na nich wiarygodne
rewelacja to to nie jest ale da sie przeżyc
My wczoraj pojechaliśmy ze znajmomy do obi i później do tesco wróciliśmy późno padłam wyykończona do łóżka
milego dnia wszystkim

...po sn nikt cie nie bada...jedynie w szpitalu i pozniej w domu polozna zagalda w krocze..pierwsze badanie jest po pologu,jak zglosisz sie do gina ,chyba ,ze cos sie dzieje,to wtedy badaja..,ale lepiej zeby tego badania nie bylo za szybko,bo ponoc bol okropny..moja znajoma miala i powiedziala,ze wolalaby 5razy rodzic ,niz byc zaraz po porodzie badana
...
najwazniejsza regula to chyba taka zeby jeden bol nie trwal zbyt dlugo w danym miejscu, klucia maja rozna przyczyne, albo to najzwyczajniej ucisk maluszka, albo infekcja, albo rozszerzanie sie miednicy, wiazadel albo i skracanie sie szyjki macicy, ciezko zgadnac co tam sie w tym naszym ciele dzieje

a jeszcze co do tej lewatywy.. myślicie ze bez tego się nie obejdzie?moja psiółka nie robiła sobie ani jej nie zrobili bo nie chciała i niespodzianek nie było, jakoś dała radę
ale właśnie słyszałam że róznie to bywa.. no a jak poród jest nagły niespodziewany?co wtedy robić? różnie może być np w moim przypadku bo mam pessar i krótką szyjkę..
a tak w ogóle to mój gin mówi, że jeśli nie zacznę za wcześnie rodzić to planowo dwa tyg przed terminem zdejmie mi krążek.. a ja mam stracha, że od razu zacznę rodzić.. czy któraś z Was miła może pessar i jak to było?albo może ktoraś z Waszych znajomych coś opowiadała?
buziaki