Fiolka_130
Fanka BB :)
No u nas termin wypada na 21 (urodziny męża na dodatek
) u innego lekarza 24
Ja nie wiem czemu strasznie chciałabym urodzić na początku grudnia ;-)
mummy wiem że powinno mówić się do brzuszka, puszczać muzykę ale kurcze mi jakoś tak głupio, nie umiem,nie wiem czemu (choć czasem cos tam powiem ale jak jestem sama) jeszcze biorąc pod uwagę że na maluszka czekaliśmy koło 3 lat
Może po prostu dla mnie ta cała sytuacja jest tak nieprawdopodobna, na razie nie wyobrażam/marzę sobie jak będzie z małym, nie potrafię trudno to określić.
ale nie mogę się tego doczekać
) u innego lekarza 24
Ja nie wiem czemu strasznie chciałabym urodzić na początku grudnia ;-)
mummy wiem że powinno mówić się do brzuszka, puszczać muzykę ale kurcze mi jakoś tak głupio, nie umiem,nie wiem czemu (choć czasem cos tam powiem ale jak jestem sama) jeszcze biorąc pod uwagę że na maluszka czekaliśmy koło 3 lat
Może po prostu dla mnie ta cała sytuacja jest tak nieprawdopodobna, na razie nie wyobrażam/marzę sobie jak będzie z małym, nie potrafię trudno to określić.
ale nie mogę się tego doczekać
z przerwami na wc oczywiscie;-) dzis troche lepiej, ale nie wiem co to bylo
tylko ja sobie go na plecy klade;-) wtedy czuje sie bardziej bezpieczniej, i tez na bole kregoslupa pomaga:-)
Noukie no już bliżej niż dalej ja w czwartek wkalifikacje jak mi teraz te dni szybko lecą
dokupiliśmy wczoraj drugą ciepłą czape z uszkami dla małej kosmetyki tylko o rożku zapomnialam
Za to często głaszczę Antosia po główce i chyba to lubi bo jak przestaję to wypycha ją jeszcze wyżej na chwilę 
to chodzi w starych do zreperowania tych nowych i mowi do mnie tak Mamo jak malutki bedzie mial chore nozki to moze te moje stare ortezy uzywac bo na niego sa juz za male
chociaż nie mam pojęcia jak ten szpital podchodzi do planowych cięć, czy w 38 robią czy czekają dłużej.
( Myślałam że te problemy już przeszły